Stilling: helse > røyking >

hvordan å bøte på en natt med drikking

  Det var enten fordi natten var moro, eller drikker bare gikk ned til enkel. Alt du husker er at du våknet opp i morges kost med til badet ditt teppe med toalettsetet som en pute. Magen er fortsatt churning, hodet er bankende og kroppen din er bare så sliten. Det er dessverre ingen raske løsninger for bakrus, men det er noen raske og enkle midler å føle deg bedre raskere

Du trenger:. . Drink
elektrolyttbufferreagens idrett
Aspirin.
Frokost.
Dusj.
Peppermint.


en.
Hopp i dusjen og forynge dine sanser. Bruk lukter peppermynte å våkne opp ditt sinn. Men selv om du ikke har noe hendig, bare vask av kvelden før vil bidra til å sette en fjær i trinn ditt.
To.
Ta en energidrikk som Powerade, Gatorade, eller noe drikke som hadde elektrolytter. Fordi hodepine og tretthet er forårsaket av dehydrering. Deretter gjennom hele dagen drikk rikelig med vann. Hold deg unna drinker høy i koffein som brus og kaffe. Disse vil bare hjelpe i å fortsette din dehydrering.
Tre.
Grab litt frokost. Hvis du gjorde eller ikke tilbringe natten bad til porselen guddommen. Komme litt mat i systemet skal bidra til kick start på stoffskiftet å brenne av eventuelle gjenværende giftstoffer som kroppen din har nå lagret.
Fire.
Ta et par aspirin, Tylenol, eller Advil, hva medisinen du vanligvis tar. Dette vil bidra til side steg ditt ubehag.
Fem.
Du kan trene. Jeg vet dette høres utrolig vanskelig som kroppen bare ønsker å hvile. Men får blodet sirkulerer, og jobber opp en stor svette vil hjelpe kroppen din bekjempe resten av spriten.
6.
Og når alt annet svikter hvile. Hvis det er mulig bare ta det dag for hvile og avslapning.

Tips og advarsler


 • Hold deg unna sterkt lys og høye lyder for et par timer til kroppen har justert.
 • Jeg er ikke helsepersonell. Jeg er bare noen som har behandlet i bakrus mange ganger for meg selv og andre.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------