Stilling: helse > røyking >

hvordan å lære arbeidskraft akupressurpunkter

  Ved hjelp av akupressur er en av de eldste, tryggeste og mest behagelige måter å indusere eller raskere arbeidskraft. Det sikrer at du vil gå naturlig og rolig inn i arbeid, i stedet for å bruke medisiner for å tvinge livmorhalsen. Stimulere trykkpunkter under fødselen slapper også mor og bidrar til å lindre smerter. Læring riktig trykk poeng er enkelt og med praksis, finnes umiddelbart. Det er best for en partner å lære trykkpunkter først. Bare praksis akupressur hvis du er veldig nær arbeidskraft eller føler kontraksjoner.
en.
Klem huden forbinder mors tommel og pekefinger. Riktig trykk punktet vil føle sensitive eller anbud for moren.
To.
Gni huden med tommel og pekefinger i 30 til 60 sekunder. Rest for 1 til 2 minutter før du fortsetter, eller under en sammentrekning hvis mor er i arbeid. Dette stimulering bidrar til å redusere intensiteten av sammentrekninger og slappe av moren.
Tre.
Finn morens ankelen primærfaktor på innsiden av benet over hælen. Trykket punktet er tre thumb-lengder over fremtredende. Bruk mors tommelen til å måle og finne punktet. Området vil føles som et blåmerke.
Fire.
Press to fingre hardt til stedet. Gni med sirkelbevegelser. Plasser pekefingeren ovenfor langfingeren hvis du blir sliten. Fortsett å gni området til en sammentrekning kjennes dersom mor er i arbeid. Dette stimulering både beroliger mor og øker hyppigheten av hennes sammentrekninger.
Fem.
Press mot huden direkte tilknytning til hjørnet av morens pinky tånegl. Massere området med tommel og pekefinger i sirkulære bevegelser til videre lindre smerter fra sammentrekninger og roe ned moren.

Tips og advarsler


 • Pressure poeng vil føle følsomme for moren. Spør moren til å fortelle deg nøyaktig hva hun føler for å sikre finne det riktige stedet. Har moren praksisen dyp pusting ved bruk av akupressur. Sørg for at hun tar lang, full og dype åndedrag, og at hun er exhaling helt.
 • Aldri praksis akupressur hvis du ikke er i nærheten av arbeidskraft, som du kan indusere arbeidskraft for tidlig. Alltid snakke med legen din før du bruker akupressur behandling.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------