Stilling: helse > røyking >

hvordan å motivere walking kameraten

   Vi vet alle at turgåing er flott trening. Vi vet også at det å ha en walking kompis øker vår egen motivasjon til å komme ut og kommer i bevegelse.
Men hva skjer når du går kompis mister interessen og morfer inn i en sofa potet? Vel, du må bare finne ut hvordan du øker ikke bare din egen motivasjon, men at av din walking kompis i tillegg
Her er noen tiltak du kan ta
en.
La morsomt, respektløs meldinger på din walking vennens telefonsvarer. Disse bør være underholdende, men fokusert på behovet for dere to å få litt mosjon.
To.
Send en morsom, fengende kort i posten. Alle liker å få post. En skriftlig kommentar innsiden av et kort kan være svært oppmuntrende.
Tre.
Gi positive tilbakemeldinger til walking kameraten. La henne vite hvor mye du nyter din tur sammen. Positiv forsterkning fungerer bedre enn nesten noe annet.
Fire.
Sett det på timeplanen. Hvis du har en klar avtale å trene med walking kompis, er hun mer sannsynlig gå sammen med dere.
Fem.
Finn grunner til å feire etter en vellykket tur. Finn noe som din venn liker, og innlemme det som en belønning for walking. Bare sørg for at det ikke drikker milkshake.
6.
Ta turer i naturskjønne omgivelser. Finn en vakker park, flotte bydelen eller spennende kjøpesenter. Hvis stedet du går er underholdende, er walking kompis mer sannsynlig å bli motivert.
7.
Gi underholdende samtale under gange. Ha en morsom samtale. Fortell vitser. Forteller morsom historier. Lag latter.
8.
Figur din fremgang. Lag diagrammer av miles gikk, gikk timer og (eventuelt) vekten tapt. Disse er alle motiverende.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------