Stilling: helse > røyking >

kan du farge håret ditt når du er gravid?

   Gravide mødre ofte er overveldet av den lange listen over gjøre og ikke gjøre under svangerskapet, og mange gravide kvinner har bekymringer om hvorvidt de kan farge håret. Dessverre har det vært svært få studier om emnet, så, i dag, finnes det ingen bevis som støtter om farging håret ditt når du er gravid forårsaker noen skade for den voksende fosteret. Men siden coloring håret ikke involverer kjemikalier som kommer i kontakt med huden og kan bli absorbert inn i blodet, mest fødselslege /gynekologer fraråder hårfarge, eller foreslå å begrense det, i løpet av svangerskapet.

Du trenger:.
Ønsker å bli gravid nå!

Hensyn

The American College of Fødselsleger og Gynekologer sier at coloring håret ditt når du er gravid er nok trygt siden svært lite, hvis noen, er av håret fargestoff absorberes gjennom hodebunnen under coloring prosessen. Siden potensialet for kjemisk absorpsjon er til stede, men de fleste OB /GYNs anbefaler at deres pasienter vente til andre trimester til å farge håret. Den første trimester av svangerskapet inkluderer de raske endringene i den voksende baby, og er når babyen sentrale organsystemer dannes og begynner å utvikle, gjør den en veldig sårbar tid der utøvere foretrekker sine pasienter til å alltid spille det trygt når det gjelder mulige farer.

Advarsel

Den andre store bekymringen om farging håret når gravid er det innånding av kjemiske gasser er involvert i håret farging prosessen. Ammoniakk er en av ingrediensene i permanente hårfarger, og like gravide rådes til å unngå å bruke vaskemidler med ammoniakk, de også bør begrense sin eksponering mot hårfarge røyk. Det antas at høye nivåer av ammoniakk røyk kan sendes gjennom morkaken til det voksende fosteret og kan føre til lav fødselsvekt baby.

Forebygging /løsning

For gravide kvinner som ikke ønsker å gi avkall coloring håret, er det flere tips å følge for å sikre sikkerheten til det voksende fosteret. Disse sikkerhetstiltakene omfatter vente til andre trimester, velger hårfarge metoder, slik som fremhever, som unngår kontakt med hodebunnen, ha håret farget i et godt ventilert område, og strekker ut tiden mellom hårfarge avtaler Misforståelse En vanlig misforståelse om farging håret når gravid er at mens tradisjonelle kjemiske fargestoffer kan være farlig å bruke, vegetabilske fargestoffer er helt trygge. Dette, derimot, er falsk. De fleste vegetabilske fargestoffer, mens de inneholder naturlige ingredienser, også inkludere minst ett av de kjemiske stoffer som brukes i tradisjonell fargestoffer.

Potensielle

Bortsett fra en mulig risiko for fosteret fra farging håret ditt når du er gravid, det er en annen grunn til at mange gravide kvinner velger å slutte å farge behandle håret. På grunn av en økning i hormonnivået, svarer håret av en gravid kvinne ofte ulikt på hårfarger enn det gjorde da hun ikke var gravid. Dette resulterer vanligvis i en helt annen farge på håret enn hva hun hadde forventet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------