Stilling: helse > røyking >

sympatisk håndleddet smerte

   Sympatisk håndleddet smerte oppstår etter en skade i armen eller andre deler av kroppen. Smerte og selv rødhet kan oppstå i håndleddet, ankel eller annet område av kroppen lenge etter den opprinnelige skaden er leget. Denne typen smerte kalles Reflex sympatiske Dystrophy og noen ganger oppstår når det har vært dypt traume til legemsdelen berørte. Leger kan også henvise til denne type traume som kronisk Regional Pain Syndrome. Leger og forskere tyder på at på grunn av langvarig rødhet og hevelse, er personens nervesystemet trolig også berørt.

Hensyn

Til dags dato har sympatisk håndleddet smerte er svært vanskelig å behandle, og den langsiktige prognosen har vært dyster for kronisk syke, som langvarig betennelse, smerte og hevelse kan være vedvarende og ødeleggende. Regional anestesi og Pain Medicine Journal rapporterte at mange lider av tilstander som sympatiske håndleddet smerte kan være mislykket i å finne et kurs for behandling som løser sine problemer av kronisk hevelse og leddsmerter.

Effekter

Forskere har begynt å studere mekanismen av hva som forårsaker sympatisk håndleddet smerte og andre forekomster av Reflex sympatiske Dystrophy, og de har funnet at de samme kjemikaliene som er involvert i det lokale inflammatoriske responsen kan være involvert, for eksempel kalsitonin Gene-Related Peptid, som åpner, eller utvider blodkar, og 12 interleukin, som er involvert i arbeidet og differensiering av T-cellene, som er celler i immunsystemet. Interleukin har vært kjent for å forverre betennelse i dem som lider av sykdommer hvor immunforsvaret er så reaktivt at det begynner å angripe kroppen.

Needle stimulering terapier

Akupunktur og ryggmargen stimulering har blitt rapportert som måter å redusere smerte i dem som lider av tilstander som sympatiske håndleddet smerte. For eksempel viste en studie i det engelske tidsskriftet Health Technology Assessment at ryggmargen stimulering var effektiv i tilfeller av Reflex sympatiske Dystrophy.

I slagpasienter, stivnet leddene på grunn av immobilitet kan føre til Reflex sympatiske Distrophy. Interessant, viste en studie om bruk av akupunktur hos disse pasientene at bruk av nåler på arbeider side av kroppen var mer effektivt enn bruk av nåler på siden av kroppen lider av smerter og betennelser. Disse resultatene ble rapportert i den kinesiske Journal of Akupunktur og Moxibustion.

Anesthesia

Blokkering av det sympatiske nerve respons hos pasienter med Reflex sympatiske Dystrophy etter idrettsskader ble vist som en effektiv metode for lindring av smerter og healing, i journal Sportverletz Sportschaden. Stoffet brukes i denne studien er Carbostesin, som ble injisert direkte inn i området av ryggmargen der de berørte nervene reise til hjernen. Dette stoffet er rutinemessig brukes i kliniske sammenhenger for å redusere lokale snitt smerter etter operasjonen.

Lymfatisk Massasje

Stimulering av lymfesystemet ved bruk av selv-massasje i det berørte området ble vist å være nyttig i de rammet av Reflex sympatiske Dystrophy. Selv om det ikke var statistisk forskjell i hevelse på lang sikt, foreslo studien at selv-utførte lymfatisk massasje kan være en nyttig del av behandlingen for dem som lider av denne sykdommen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------