Stilling: helse > røyking >

tilskudd tilgjengelig for voksne barnehage

   Ifølge National Adult Day Care Services Association, rundt 3400 sentre i dag leverer tjenester til om lag 150 000 deltakere. Voksen barnehager gjør det mulig for mange eldre mennesker å bo hjemme med venner og familie. Alternativet er som regel en plass på et sykehjem

Adult Day Care Typer

Voksen barnehagen er et program for tilsyn aktiviteter for personer som ikke lenger kan ta vare på seg selv. Stater lisens fleste sentre. De vanligvis har regler for helse-orienterte sentre som inkluderer krav til profesjonelle tjenester og en stab-til-deltaker ratio.

Adult dagen sosial omsorg sentrene tilbyr måltider, rekreasjon, sosialisering aktiviteter og noen helserelaterte tjenester .

Adult dag helse-omsorg sentre gir mer helse-relaterte tjenester. I tillegg til sosiale tjenester, disse sentrene konsentrere seg om terapeutiske aktiviteter. De fleste vil ha en medisinsk faglig på de ansatte. De tilbyr behandling av spesialister som fysioterapeuter og logopeder.

Noen voksen barnehager er spesialister på tjenester for bestemte typer forhold som Alzheimers sykdom eller andre dementias.

Kostnadene er

Nesten 80 prosent av sentrene drives av ideelle eller offentlige organisasjoner. Den gjennomsnittlige avgiften for en 8 -. Til 10-timers dag med omsorg er $ 61

formål

Utover å tilby tjenester til sine deltakere, omsorgspersoner voksen barnehager tilby nødvendig assistanse. Omsorgspersoner som arbeider finner voksne barnehage trygge steder for sine kjære. For omsorgspersoner som er hjemme, sentrene tilbyr gratis tid til husarbeid, shopping eller hvile. Noen sykehus vil holde en deltaker over en eller flere netter for å gi omsorgspersoner pusterom.

Federal Assistance

Medicare ikke gir midler til voksen barnehager. For de deltakerne kvalifiserte økonomisk, vil Medicaid betale avgifter for staten-lisensiert, medisinsk-relaterte senter pleie eller omsorg til Alzheimers deltakere.

omsorgspersoner kan være kvalifisert for avhengig-omsorg skattekreditter.

Den føderale Administration on Aging's Community Living Program tilskudd bistå seniorer i fare for pleie-hjem plassering å bo i sine fellesskap mens de bruker ned til å bli Medicaid kvalifisert.

Stat Bistand

States lisens barnehager, inkludert voksen sentre.

Enkelte stater gir oppstart midler til voksen dag helsestasjons som bidrar til lavere honorarer til deltakerne. De tjenestene på disse sentrene stimulere til mer omsorg i hjemmet. Dette sparer også statene penger ved å redusere behovet for dyrere sykehjem omsorg.

Noen sentrene tilbyr stipender. Mange tilbyr sine tjenester på en glidende skala gebyr fastsatt av familiens inntekt.

Annen hjelp

Private medisinske forsikringer noen ganger dekke voksen dag helsekostnader. Langsiktig omsorg regler kan også betale for disse tjenestene. Mange sykehus får veldedige bidrag som blir brukt til stipend eller lavere avgifter generelt.

Konklusjon

Voksen barnehager gir viktige tjenester som gagner deltakere og omsorgspersoner. Muligheter for å få hjelp med kostnadene. De fleste økonomiske bistanden er knyttet til kostnader.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------