Stilling: helse > røyking >

alkalisk vann fordeler

   Alkalitet forteller hvor mye surt vann kan motta uten å endre pH. TA er relatert til vann "hardhet"-for mye kalsium eller magnesium kan foul rør og lage såper og vaskemidler mindre nyttige. Mineralvann har ofte høyere alkalitet og har flere helsemessige fordeler. For din helse, kan drikke mineralvann med høyere alkalitet og kalsium og magnesium være gunstig

Fakta

Rent vann er utsatt for raske pH-endringer. PH i vannet er et mål på hvor surt det er. Når den utsettes for luft, vil vannet absorberer karbondioksid og bli surere. For generell husholdningsbruk, er det vanligvis gunstig å ha en lav konsentrasjon av bufring salter i vannet-bufferne er i stand til å nøytralisere overflødig syre og holde vannet på en nøytral pH.

Med høyere alkalitet, er vann mindre utsatt for pH-endringer. Over hele USA er det naturlige kilder til vann med lav alkalitet langs Østen og Gulf Kyst, i Washington, Oregon, sentrale og nordlige California, og Rocky Mountain stater. Naturlige vannkilder har blitt stadig mer surt på grunn av sur nedbør de siste 150 år.

Hensyn

Når alkaliteten i vannet er laget med salter som inneholder mye kalsium eller magnesium, kalles det "hardt vann. " Kalsium forstyrrer såper og vaskemidler, som betyr at du må bruke mer for å få samme effekt som med mykere vann. Kalsium i hardt vann danner også avleiringer i rør, varmtvannsberedere, kjeler, og alle metall inventar. Naturlige kilder til de hardeste vannet i U. S. er funnet i Texas, New Mexico, Kansas, Arizona, og Southern California.

Home eller industrielle vannmyker systemer fjerne kalsium og magnesium fra vann. De bruker et bytte system for å erstatte disse mineraler med natrium eller kalium. Det er best å gjøre vann "mykere" med disse saltene fordi de ikke vil danne innskudd. Imidlertid kan natrium salter forstyrre septiktank og er mindre miljøvennlige enn kalium salter (som også er litt dyrere å bruke). Men drikker myknet vann kan øke det daglige inntaket natrium.

Fordeler

Mineralvann kan gi helsemessige fordeler som å hjelpe fordøyelsen, bløtgjør huden, fremme sunne ben og tenner, forebygge nyrestein, øke immunforsvaret og lettelser stress. Mineralvann kan bli klassifisert som vanndrivende, rensende eller anti-inflammatorisk.

Forebygging /løsning

Visse sykdommer som diabetes forårsake pH ubalanser i kroppen som har en tendens til å forårsake sure forhold. Å drikke vann med pH-bufring alkalinitet kan bidra til å oppveie disse forholdene. Det er viktig å diskutere med legen din om du kan ha nytte av å drikke mineralvann med høyere alkalitet. Økt saltinntak kan påvirke blodtrykket og nyrefunksjonen. Ulike mineralvann kan ha komposisjoner basert på bikarbonat, natriumklorid eller svovel

Advarsel

Vann Bløtgjøring systemer fjerne kalsium -. Mens kalsium er dårlig for rør det er et essensielt næringsstoff for friske bein og tenner. Sørg for at kosten inneholder FDA minimum daglige behovet for kalsium.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------