Stilling: helse > røyking >

farene ved Tylenol for spedbarn

   Tylenol er et lett tilgjengelig medisin egnet for behandling av en rekke sykdommer og ubehag i babyer og barn. Tylenol har få bivirkninger og er trygt når følges nøye, men det er viktig å forstå hvordan mindre feil eller forglemmelser kan lett resultere i en farlig overdose

ingrediens sikkerhet

Den aktive ingrediensen i Tylenol produkter er acetaminophen, en over-the-counter medisiner effektiv for å lindre smerter og redusere feber. Ett problem er at mange foreldre gjør den feilen å tro at fordi paracetamol er tilgjengelig uten resept, er det veldig trygt, og de trenger ikke å være forsiktig med hvor mye å administrere til sine barn. Det er viktig at du leser dosen instruksjonene på Tylenol pakken og aldri gi større mengder enn regissert eller administrere flere doser enn anbefalt. Hvis medisinen ikke later til å fungere, ikke ta dette som et tegn på at det er OK å gi barnet mer enn det rettet beløpet.

Feil Dosering

En annen potensiell fare for Tylenol er at den er tilgjengelig i så mange ulike formuleringer, noe som betyr at det er lett å administrere altfor mye å et spedbarn. Spedbarn 'Tylenol dråper er mer konsentrert enn den flytende formuleringer laget for småbarn, slik at foreldrene kan komme til å gi en pjokk for mange spedbarn dråper eller feilaktig gir pjokk Tylenol til en baby. Husk at barns Tylenol er svært forskjellig fra Spedbarn 'Tylenol; Barnas Tylenol er ikke egnet for barn under 2.

Blanding Legemidler

Når barnet er syk, spesielt hvis hun har en kald, er det viktig at du leser instruksjonene på medisinen pakken før administrere det. Mange foreldre har gitt sine barn jevnlig Tylenol å redusere feber, deretter gitt dem en Tylenol Cold produkt, forårsaker deres barn å overdose fordi de ikke forstod at både medisiner inneholder paracetamol. Du bør være svært forsiktige når de gir barnet flere medisiner og være klar over de aktive ingrediensene i hver medisin han tar. Husk at Tylenol er ikke det eneste produktet som inneholder paracetamol.

Utilsiktet inntak

Tylenol produkter for barn kommer i en rekke barnevennlige smaker som gjør administrere dem mye enklere for foreldre. Men når barna feil disse fruktig medisiner for godteri eller juice, kan de prøve å spise eller drikke store mengder uten at du ser eller vet hva de gjør. Som med alle medisiner, holde alle Tylenol produkter langt utilgjengelig for barn og holde noen caps eller lokk tett lukket.

Les Instruksjoner

De aller viktigste du kan gjøre for å beskytte barnet mot farene ved Tylenol er å lese alle pakken nøye før administrering av noen form for medisin. Ikke anta at du kan huske riktig dosering eller aldersgruppe for medisinen bare fordi du har gitt det til barnet ditt før. Dosering instruksjoner vanligvis avhenger av barnets vekt og alder, og disse er to faktorer som endrer seg hele tiden.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------