Stilling: helse > røyking >

inversjon tabellen farer

   Inversjon terapi er en nyttig praksis for kiropraktisk pasienter. Bruke en inversjon bord bistår i å lette spinal kompresjon og kan bidra til å redusere ryggsmerter samt gi brukerne en måte å trene magemusklene. Men, som med noen medisinsk behandling, er det en viss risiko forbundet med bruk av en inversjon tabell

Inversion Table

Inversion tabeller kan brukes i en kiropraktor kontor eller kjøpt for hjemmebruk. En inversjon table fungerer ved at brukeren plasserer føttene i stigbøyler og sakte tipping tilbake til brukeren er delvis eller helt invertert. Brukt på riktig måte, inversjon tabeller som lite risiko, men forsiktighet bør alltid utvises.

Helserisiko

En inversjon tabellen bør ikke brukes lenger enn 20 til 30 minutter om gangen i en dag, på grunn av risikoen av økt blodtrykk. De som tar blodfortynnende eller bruker aspirin behandling bør unngå å bruke inversjon tabeller på grunn av risikoen forbundet med endringer i blodstrømmen som følge av inversjon.

Muskelsmerter kan også skyldes feil bruk av en inversjon bordet; følge alle anvisninger av lege når du bruker en inversjon tabell

Gravide, de som lider av glaukom og. de som har opplevd de senere ryggskader bør alle unngå å bruke inversjon terapi

Misforståelse

En vanlig misforståelse om bruk av inversjon tabeller er at man må henge i en ekstrem vinkel for å få fullt utbytte av inversjon; i Faktisk er det skadelig for musklene og fitness å gjøre for mye for tidlig. Når først bruker en inversjon bordet og starter med forsiktig vinkler er den beste måten å få den fulle helsemessige fordeler.

Inversion Tabeller og Stroke

Det ble spekulert i at det å bruke en inversjon tabellen kunne bidra til slag. Mediene rapporterte risiko, men studier på bruk av inversjon tabeller fant ingen bevis for å støtte spekulasjoner. Forskning utført ved universiteter inkludert Marquette, Iowa og Portland viste at det å bruke en inversjon tabellen ikke vil øke risikoen for hjerneslag i brukere. Men bør de med høy eller ukontrollert blodtrykk være forsiktig når du bruker en inversjon tabell

Hensyn

Som med enhver form for fitness eller velvære utstyr, bør inversjon tabeller brukes med veiledning og et øye til forsiktighet;. Om brukt på et legekontor eller i hjemmet, bør bordet kontrolleres for å sikre at det blir brukt riktig og er i orden.

De som planlegger å bruke en inversjon tabellen bør diskutere det med legen sin for å være sikker på at de er tilstrekkelig friske og vil ikke oppleve en usunn økning i blodtrykk eller andre komplikasjoner etter eller under inversjon.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------