Stilling: helse > røyking >

organiske vitaminer for barn

   Foreldre ønsker å beskytte sine barn på alle mulige måter. Ved å gi barn økologisk vitaminer, kan de øke deres immunsystem uten produkter som inneholder sukker, kunstige farger eller kunstige flavors. To sikre at du kjøper vitaminer som virkelig er økologisk, må du lese etiketten. Hvis etiketten statene er det 100% økologisk, så er det laget med rene råvarer som er fri for sprøytemidler og andre kjemikalier

Betydning

Organisk vitaminer er viktige for helsen til barnet ditt fordi de er en ren form av næringsstoffer som barnet trenger for å vokse og utvikle seg. De er ment å være fri for kjemikalier, fargestoffer og sukker.

Funksjon

Organic vitaminer arbeide for å gi barna ukontaminert kosttilskudd som de ikke kan få nok av i kostholdet. Siden barns vitaminer er typisk "multi-vitaminer", er organiske vitaminer laget ved hjelp av hele matvarer som frukt og grønnsaker.

Fordeler

Organisk vitaminer er bra for barn fordi de er laget med ingredienser fri for sprøytemidler og kunstgjødsel. Ingrediensene er ikke genetisk modifisert eller forsterket med antibiotika.

Misforståelse

Det er en vanlig misforståelse å tro at økologisk vitaminer ikke har en smak som vil være behagelig for barna. Selv om de ikke inneholder sukker og kunstige smaker, er organiske vitaminer søtet naturlig av ingredienser som frukt og honning.

Advarsel

Som med alle andre over-the-counter medisiner, er det mulig å overdose med vitaminer også. Aldri gi et barn mer enn de anbefalte servering av vitaminer, som er utpekt på flasken. Ta alltid kontakt barnets lege før de gir dem vitaminer, selv om de er økologiske.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------