Stilling: helse > røyking >

overgangsalder og brystvorte sårhet

   Når en kvinne går gjennom peri-menopause og inngåelse av menopause, kan brystene og brystvortene blir så sår at hun ikke kan tåle å ligge på magen hennes. Dette skyldes varierende hormoner. Når kun brystvortene får sår, kan det tyde på at en soppinfeksjon eller bakteriell infeksjon kan være til stede eller det kan være forårsaket av utilstrekkelig sekresjon fra talgkjertlene av areola. Disse sekreter normalt holde brystvortene smidige

Hvorfor det skjer

Ifølge Menopausallifestyle. com, er de viktigste grunnene til at brystvortene og brystene får sår på grunn av handlingene til østrogen, et hormon som topper før eggløsning, og progesteron, et annet hormon som underlag ved eggløsning. Østrogen kan faktisk føre brystvevet å øke, noe som forårsaker smerte. Progesteron fører til vann oppbevaring, som også kan gjøre brystene og brystvortene såre. Når vannet er lagret i brystvev, strekker brystet.

Kjennetegn

Brystvorte symptomer som en menopausal kvinne kan oppleve inkluderer ømhet, sprekkdannelser i overflaten av brystvorten, rødhet og utslipp, ifølge Menopausale-løsninger. com. Dette kan være et resultat av hormoner i forandring, eller det kan indikere noe annet.

Advarsel

Kvinner alltid trenger å være bevisste på sine bryster, hvordan de føler, hvordan de ser ut og hvis det er åpenbare endringer fordi bryst kreft er for utbredt til å ignorere. Hvis din brystvorte ømhet er alvorlig, må dette diskuteres med legen din. Hvis brystvorten utslippet er klar og seig, mørk, blodig, eller skjer selv om brystvorten ikke er presset, kan dette indikere tilstedeværelse av brystkreft. Hvis brystvortene begynner å trekke innover eller peker i en ny retning eller invertere, også disse kan være tegn på brystkreft.

Ting å se etter

Hvis du lagt merke scaliness eller rødhet på brystvorten din, eller en av disse forholdene på huden på brystet ditt, dette er ikke et godt tegn. Hvis du oppdager en knute eller klump hvor som helst i brystet eller armhulen, se en lege umiddelbart. Hvis en klump eller noen fortykkelse av brystet eller brystvorten ikke løser etter en menstruasjon, noe som peri-postmenopausale kvinner fortsatt har, må dette tas opp også. Breast puckering, dimpling eller utseendet på fordypningene er en indikator for brystkreft.

Overgangsaldren Syndrome

Såre brystvorter og brystene er ofte resultatet av det som kalles klimakteriet syndrom, som medfører hodepine, uregelmessig menstruasjon, humørsvingninger, hetetokter, vektøkning og oppblåsthet og søvnløshet. Dette syndromet er et resultat av varierende hormoner og eggstokker som ikke lenger fungerer regelmessig. Men ikke hvis du har bekymringer om at brystvortene og brystene, ingen nøle med å gjøre en avtale med legen din.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------