Stilling: helse > røyking >

slips og bakteriell infeksjon

   Tallrike studier nevnt nedenfor har undersøkt muligheten for at slips av leger og leger kan føre til spredning av bakterier og infeksjoner. Årsaken til disse studiene begynte med en medisinsk student som var vitne til en lege slips børsting mot pasienter i sykehus runder. De studiene som fulgte var ment for å teste hvor mye bakterier som finnes på legens bånd på slutten av dagen og til design slips som ikke ville holde bakterier

Formål med slips

slips trekke sammen menns kjole ensembler, og gi en visuell tilbehør for en dress eller profesjonell antrekk. Leger slitasje slips skal vises mer formelle og profesjonelle. Slips er ikke nødvendig, men mange leger insisterer på å bruke dem.

Årsak for studier

En medisinsk student gjør runder vitne til slips av en lege børsting mot en syk pasient som legen var å undersøke pasienten. Fordi slips, i motsetning til hender, ikke er renset fra en pasient til den neste, lurt på det medisinstudenten om kanskje skitne, bakterier-infested bånd kan føre til spredning av sykdommer eller infeksjoner.

New York Studies

I mai 2004 ble en studie på dette premisset gjennomført på slips av 42 medisinske fagfolk på New York Hospital Medical Center of Queens. Tjue av de 42 båndene inneholdt patogener kjent for å forårsake lungebetennelse og blod infeksjoner. Båndene ble samlet inn over en periode på tre dager og deretter sammenlignet med slips av sikkerhetspersonell fra samme kontor. Studien viste medisinske fagfolk, i samspill med pasienter, ble åtte ganger mer sannsynlig til å gå rundt med et forurenset bånd enn andre mennesker på sykehuset personalet. Bakterier finnes på bånd og med inkludert bakterien som forårsaker MRSA ("staph"). Denne studien ble meldt på ett hundre og fjerde generalforsamling i American Society for Microbiology.

Forebygging Studier

I mars 202C på den 48. årlige Interscience Conference, rapporterte vitenskapsmenn på studier utført for å få lege klær og slips mindre sannsynlighet for å spre bakterier og infeksjoner. I studiene, klær og bånd ble nano-behandlet og sammenlignet med ikke-behandlede plagg og slips. Studiene konkluderte med at slips behandlet med angivelig bakterier tåler fibrene inneholdt så mye bakterier på slutten av dagen som ubehandlet slips.

Forebygging Metoder

Fordi studien rapporterte på den 10. generalforsamling i American Society for Microbiology mai 2004 viste seg slips inneholdt bakterier uavhengig av materialet de var laget av eller belegg påføres, leger og andre medisinske fagfolk hadde å bekjempe problemet på egen hånd. For å hindre spredning av bakterier fra slips, har leger og leger valgte å slutte seg slips eller beholde båndene bundet under deres knappet, hvite leger strøk.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------