Stilling: helse > røyking >

total gym elite vs total gym xl

   FitnessQuest gjør Total Gym Elite og Total Gym XL, to fitness maskiner som opererer etter de samme grunnleggende mekanismen. Heller enn å bruke store vektskiver eller stang motstand teknologi, Total Gym Elite og XL bruke stammen kabelen og skivene til at utøvere som å løfte en prosentandel av sin egen kroppsvekt. Motstanden kan økes eller reduseres ved å justere stigningen på plattformen, og øvelsene er svært lav effekt som plattform glir problemfritt frem og tilbake på maskinen. Total Gym Elite og Total Gym XL har noen tekniske forskjeller

Mål

The Total Gym Elite og Total Gym XL er begge 84 inches dyp, 40 inches bred og 83 inches høy.

Vekt Restriksjoner

Mens Total Gym Elite kan romme en bruker på opp til 275 pounds, kan Total Gym XL støtte en bruker vekt på opp til 400 pounds. Dette har mye å gjøre med den generelle strukturelle integriteten av maskinene. Total Gym XL, i motsetning til Elite, har en solid stålramme. Dette gjør XL mer ideell for større, tyngre utøvere som fotballspillere eller tungt boksere.

Funksjoner

I tillegg til øvelsen selve maskinen, kommer Total Gym Elite med en rekke funksjoner. Disse inkluderer en øvelse diagram, en bruksanvisning og ernæring en guide, en instruksjonsvideo, en skum-grepet fleksibilitet bar, en treningsmatte, et sett med dip barer og et timeglass-formet glir bord eller plattform. Total Gym XL utvider disse funksjonene, og inkluderer en lengre, bredere glir bord med ekstra polstring og støtte for hodet, et par ankel håndjern, en ekstra trening video, en flaskeholder, en plattform for knebøy og forbedret krom detaljer.

Øvinger

The Total Gym Elite lover 50-60 forskjellige øvelser som kan utføres, alt fra krøller og lateral trekk nedturer til benkpress og abs øvinger.
Det er seks nivåer av motstand med eliten , start som satt 4 prosent av brukerens kroppsvekt og MAXS ut på 60 prosent. Total Gym XL lover mer enn 60 øvelser, og har et motstandsnivå på 10 prosent til 50 prosent av brukerens kroppsvekt.

Montering

Mens Total Gym Elite krever noen mindre montering, kommer Total Gym XL fullt montert og kan brukes så snart den er tatt ut av esken.

Pris

The Total Gym Elite er priset rundt $ 325, som er betydelig billigere enn Total Gym XL, som selger for mellom $ 1400 og $ 1900. Det er også en nyutviklet motorisert versjon av XL, som kan være så dyrt som $ 2400.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------