naturlige måter å øke testosteron hos kvinner
Stilling: helse > tann >

naturlige måter å øke testosteron hos kvinner

   Mange forbinder testosteron nivåer med mannlig reproduksjon og seksuell helse og muskel vekst. Også kvinner trenger testosteron, sammen med progesteron og østrogen, for seksuell helse. Women's nivåer av testosteron er høyest i tyveårene, men nedgang etter hvert som de blir eldre, påvirke deres sexlyst, muskler og mental helse som de kommer inn perimenopause og overgangsalder. The Cochrane Collaboration, en uavhengig, ikke-for-profit helseinformasjon ressurs, sier legene legge testosteron til hormonbehandling for å hjelpe postmenopausale kvinner med redusert sex stasjoner. Dessuten hormonbehandling, det er naturlige måter for kvinner å øke testosteron nivåer

trener regelmessig

Regelmessig mosjon er en naturlig måte å øke testosteron hos kvinner. Fysisk aktivitet forbedrer blodsirkulasjonen til kjønnsorganene, bevarer bentetthet og påvirker endorfin nivå i hjernen som øker stemninger. Øvelse gjør kvinner føler seg godt om kroppen sin og reiser samlet selvtillit, og dermed øke deres ønske om seksuell intimitet. Kvinner kan kombinere aerobics og styrketrening for økte ytelser, mål 30 til 60 minutter med trening fem dager i uken.

Spis et sunt kosthold

Spise et sunt, næringsrikt kosthold motvirker bivirkningene av hormon-mangel som lavt energiforbruk. Slik naturligvis øke testosteron, bør kvinner eliminere mettet fett og sukker fra kosten og fokus på næringsrik mat som frukt, grønnsaker og helkorn. Soya, en estrogenic plante, kan redusere bivirkninger forårsaket av hormonelle mangel. Et sunt kosthold reduserer også andre helserisikoer, som hjertesykdom, høyt blodtrykk, diabetes, og lungesykdom, forhold som påvirker hormoner og sexlyst hvis den forblir ubehandlet.

Ta Herbal Supplements

Ta urte kosttilskudd er en av den naturlige måter å øke testosteron og redusere mange av de bivirkningene kvinner føler på grunn av hormonelle ubalanser. Noen bivirkninger omfatter depresjon, seksuell dysfunksjon, forstoppelse, humørsvingninger og kognisjon. Noen av urte kosttilskudd som brukes til dette formålet omfatter Damiana, Muira puama, Mucuna pruriens, sibirsk ginseng, så Palmetto, vill havre, nesler, Kola nøtter, ingefær, vill yam, lakris, sarsaparilla og punktering luke. Disse urte kosttilskudd er tilgjengelige på helsekostbutikker.

Få nok søvn og avslapning

Komme i tilstrekkelige mengder søvn er en naturlig måte for kvinner å øke testosteron nivåer. Søvn bidrar til å redusere symptomer som fører til hormonelle ubalanser. Stress også påvirker hormonnivåer, så utvikler avslapping teknikker øker naturlig testosteron nivåer. Kvinner kan lære pusteteknikker, meditasjon, lytt til musikk, prøv aromaterapi eller få massasje for å slappe av.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------