Stilling: helse > tann >

Slik respektfullt eldreomsorg

  Omsorg for eldre kan være en prøve opplevelse, særlig hvis de er dine egne kjære. Det kan også være en av de mest givende opplevelse av livet ditt. Det viktigste å huske, er at de eldre er fortsatt folk med følelser og følelser. De fortjener å bli behandlet med kjærlighet og respekt

Du trenger:. .
Love
Respekt.
Forståelse.


en.
Det viktigste med eldre omsorg er respekt og verdighet for den eldre /s du har omsorg for.
To.

Hvis de trenger din hjelp til bading, dressing eller spiser, gi ham /henne å gjøre så mye for seg selv som de er i stand til å gjøre. Dette vil hjelpe dem til å opprettholde et nivå av uavhengighet.
Tre.
Når du arbeider med noen som er umåtelige, alltid forholde seg til er avhengig eller kort, som nettopp det. Aldri kalle det en bleie da dette er en nedverdigende beskrivelse for noen.
Fire.
Snakk til dem med respekt og intellekt, bruk aldri baby snakke. De er voksne mennesker ikke babyer.
Fem.
Hvis du pleier for en eldre person som lider av noen form for mental sykdom eller sykdom, må du huske de tingene som de kan gjøre eller si , er ikke virkelig reflekterer hvem disse menneskene egentlig er. Vennligst ikke ta noe de sier selv eller tror de bare blir vanskelig, er de ikke. De kan ikke kontrollere hva sykdom eller sykdom gjør dem gjør. Ikke mist besinnelsen. Hvis du innser at du blir sint, pass på at personen er trygg og sikret, så gå bort for å omgruppere.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke kan håndtere dette alene, finne hjelp.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------