Stilling: helse > tann >

hvor å fjerne hikke

   Dette er en artikkel som gir flere strategier for hvordan å bli kvitt de pesky hikke. ! Med tålmodighet og utholdenhet, vil hikke forsvinne før du vet ordet av det

Du trenger:
glass vann, lungekapasitet, Sitron, Lime Peanut Butter, Patience, Persistens


. en.
Den eldste trikset i boka. Hold pusten så lenge som mulig. Hvis hikken vedvarer gjentar dette trinn 1 til 2 ganger. Hvis hikke fortsetter, fortsetter til følgende trinn. Hvis hikke avstå, hoppe av glede og gjøre en feiring dans.
to.
Plugg nesen mens du drikker vann. Mens nesen er plugget, gulp så mye vann som mulig før du mister pusten. Dette er en av de mer effektive metodene for å fjerne hikke. Hvis mislykket, gjenta til vannet blir knapphet eller til magen er full av vann. Fortsett til følgende trinn dersom strategien ikke fungerte etter repetisjon. Hvis hikken er beseiret, gi den nærmeste enkelte en høy fem. Eller, hvis du er alene, høy fem selv.
Tre.
Skaff en krukke med peanøttsmør og en skje (peanut smør type er basert på dine preferanser. Ingen peanøttsmør vil bli mer vellykket enn en påfølgende peanut smør). Plasser skjeen i peanut smør og ta en heaping scoop. Etter at scoop er oppnådd, medføre at peanøttsmør muntlig. Hvis denne strategien ikke klarer å eliminere hikke, så kan det gjentas. Husk at peanøttsmør er høy i fett og kalorier. De som er er kosten eller bevisst vekt oppfordret til å hoppe repetisjon eller til og med hoppe over trinn alle sammen avhengig av viktigheten av å opprettholde fysisk form. Hvis trinn er en suksess vurdere å kjøpe en disco ball og måne-walking mens den spinner over deg.
Fire.
Få en sitron eller lime. Skjær i båter, om ikke allerede i wedge form. Deretter fortsetter å suge på den kile av sitron eller lime. Dette trinnet kan også gjentas, og har en tendens til å være mer underholdende dersom gjentatte foran et speil. Hvis mislykket, gå videre til neste trinn. Hvis de lykkes, hyle mot månen som en vill coyote.
Fem.
Dette trinnet kan bare utføres hvis det er en annen person tilgjengelig for å delta. Hvis ja, gjør deltaker oppmerksomme på hikke knipe. Fortell enkelte til å utføre en uforutsigbar handling som vil skremme deg til poenget med vannlating. Repetisjon er motløs, som det første forsøket vil vanligvis være den eneste sjansen til å eliminere de hikke. Hvis denne teknikken mislykkes, gå videre til neste trinn og gjøre deltakeren klar over det faktum at skremmer deg i fremtiden er en dårlig idé. Hvis hikken slaget er vunnet, klaff armene som en kylling og squawk høyt.
6.
Det siste trinnet er ventetiden spillet. Dersom alle ovennevnte tiltak har vist seg å være mislykket, vent 5-10 minutter mens du tar tankene bort fra dine hikke knipe. Med tiden vil hikke avta og eventyret være over. Ingen grunn til å gjenta, bare vent så lenge som nødvendig. Når vellykket, feirer hvordan du ser passer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------