Stilling: helse > tann >

hvordan du kan hjelpe din kone ned i vekt

   Vi ønsker alle å være tynn, men gjør du nå hvordan du kan hjelpe kona ned i vekt? Vekttap er en av de vanskeligste tingene vi gjør. For å lykkes må vi ha et støtteapparat på plass. Jeg skal fortelle deg (fra kvinnens perspektiv) hva som fungerer og hva fungerer ikke for å hjelpe din kone ned i vekt

Du trenger:.
Glass vann, lungekapasitet, Sitron, Lime Peanut Smør, Tålmodighet, Utholdenhet.


en.
å hjelpe din kone ned i vekt, sørge for at hun har tid til å ta vare på seg selv.
Altfor ofte våre timeplaner blir så komplisert med arbeid, barn, måltider, etc. at kona har ikke tid til å tenke på noe annet enn bare å komme gjennom dagen. Å ta vare på seg selv kan ta en baksetet til viktigere ting. Sørg for at hun har tid til å ta vare på egne behov. Dette vil være tid, når du eller noen andre det å ta vare på barna, er det ingen mat å lage mat, osv. Dette er en liten bit av tid for henne å bare konsentrere seg om seg selv.
To.

Hjelp din kone til å føle seg veldig godt om seg selv.
ikke lyve og fortelle henne at hun ikke trenger å gå ned i vekt. Men ikke mase på henne heller. Det vil tendere til å gjøre henne føle seg dårlig om seg selv og vil muligens også trykke henne. Når vi føler ned, er det vanskeligere å motivere oss selv for å nå vekttap mål. Gjør din kone føler at hun er den vakreste personen i verden til deg. Samtidig, la henne vite at du har tenkt om kosthold og mosjon, og vil at familien (eller par) til å være sunnere. Hvis hun allerede snakker om å miste vekt, spør henne hva du kan gjøre for å hjelpe henne.
tre.
Bli en del av et sunnere kosthold.
Gå til butikken sammen. Prøv å kjøpe mat som har færre karbohydrater, særlig sukker basert snacks. Da modellen som sunnere å spise hjemme. Aldri snack foran til kona di om hun prøver å gå ned i vekt.
Fire.
Planlegg aktiviteter som du både liker og som du kan gjøre sammen.
Det er så mye lettere å trene når du har en partner. Hvis din kone ønsker å utøve, så fortell henne at du har tenkt sykling eller bli med et treningsstudio, etc. og ønsker å gjøre det sammen. Fortell henne at du elsker henne og det ville være en fin måte å tilbringe ekstra tid sammen og få sunnere på samme tid. Så planen ganger hver uke for å gjøre disse tingene sammen. Hvis hun ikke ønsker egentlig å trene, deretter planlegge å gjøre ting sammen som faktisk vil ha øvelse bygget i. Gå til kjøpesenteret sammen. Visste du at i de fleste kjøpesentre 4 turer rundt midtsirkelen tilsvarer omtrent en mil å gå?
Fem.
Gi positive tilbakemeldinger.
Når du Se de første pounds drop off, la din kone vet hvor flott hun ser ut. Men aldri fortelle henne at hun ser flott ut "nå" (eller siden hun begynte å trene). Det høres ut som en backhanded kompliment (som om hun ikke ser bra ut før). Øynene dine vil fortelle henne når du ser på henne. En annen god belønning for å miste vekt er alltid shopping. Gå på shopping sammen. Hvis din kone har mistet mye vekt, kan du til og med foreslå donere gamle klær til veldedighet. Bli kvitt de større størrelsene. Passer inn i alle de nye klærne er også en stor motivator for å holde miste vekt og ikke legger noe av den på igjen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------