Stilling: helse > tann >

hvordan du legger til mer omega-3 i kostholdet ditt

  Omega-3 er spioneringen som en stor hoggorm i kostholdet slik at du kan være hjertet sunt. For mange år, har American Heart Association anbefaler at folk spiser fisk rik på omega-3 fettsyrer minst to ganger i uken.
Det er kostholdet kilder til omega-3 fettsyrer er fiskeolje, og enkelte anlegg /mutter oljer. Andre kilder er raps, soyabønner, linfrø /linfrø og olivenolje.
Her er noen forskjellige metoder for å få mer Omega-3 i din daglige diett
en.
Forskning har vist at Omega-3 fettsyrer bidra til å redusere betennelse. Forskere mener at deres anti-inflammatorisk virkning kan bidra til å beskytte mot hjertesykdom.
To.
Ikke all fisk tilbyr Omega-3. Prøv mer fet typer fisk som makrell, sjø ørret, sild, sardiner, Albacore tunfisk og laks er høy i to typer omega-3 fettsyrene, eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA).

3.
Vanligvis spise sjømat er bra for å få små mengder Omega-3.
fire.
Omega-3 Egg er en annen kilde for omega-3. Disse eggene er produsert av høner fôret en diett rik på omega-3 fettsyrer.
Fem.
Den typen omega-3 fatty acid finnes i omega-3 egg er alfa linolensyre. Denne alpha linolensyre er også funnet i linfrø, nøtter og noen oljer som raps, soyabønner og oliven. Alle gode tillegg til kostholdet som kilder til Omega-3.
6.
Nyt soyabønner og legge omega-3 til kosthold på samme tid.
Selvfølgelig kan soyabønner også serveres hele. En rett, kjent som edamame, er soyabønner som er dampet i sine pods, og fungerte som en siderett. Eller som en sunn snack.
7.
Økende omega-3 fettsyrer i kosten gjennom matvarer er anbefalt av leger og Amercian Heart Association. Men kosttilskudd er et annet alternativ.

Tips og advarsler


 • fleste ferskvannsfisk har mindre omega-3 fettsyrer enn de fet fisk fra havet.
 • Unngå å spise for mye tilapia og steinbit. De er typer fisk som har lave nivåer av omega-3 fettsyrer. De har også høye nivåer av arakidonsyre, en type omega-6 fettsyrer også finnes i rødt kjøtt og eggeplommer. Å spise for mye arakidonsyre kan øke risikoen for hjertesykdom.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------