Stilling: helse > tann >

hvordan komme lavpris resepter

  Kostnaden for reseptbelagte legemidler kan gjøre det svært vanskelig for mange å få de medisinene de trenger. Det finnes måter å redusere kostnadene av reseptbelagte medisiner selv om du har helseforsikring

Du trenger:. .
Engasjement
Utholdenhet.
Telefon.


en.
Snakk med legen din om alle reseptbelagte legemidler og se om noen er tilgjengelige i generiske formler som ville passe til dine behov. Hvis generiske medisiner er tilgjengelig for en lavere co-lønn, vurdere å bytte.
To.
Snakk med apoteket om kostnadene av din medication. Jeg har nylig hatt et generisk legemiddel som koster $ 4. 96 for en 30 dagers forbruk uten forsikring. Men med forsikringen min var det en $ 15,00 copay for generiske medisiner. Heldigvis, fanget min apoteket kostnadene forskjell og jeg gjorde bruk av besparelser.
Tre.
Sammenlign apotek. Hvis apoteket har en resept plan, se hvilke fordeler de tilbyr. Noen har fast rente lavpris antibiotika under influensasesongen. Andre tilbyr insentiver for å bytte resepter til apotek deres. Engros kjøpe klubber har også apotek med konkurransedyktige priser.
Fire.
Hvis resept plan har en postordre eller nettapotek som sender en 2-3 måneders forsyning for en måned copay , ta i bruk denne tjenesten.
fem.
Hver farmasøytiske selskap har en lav kostnad /fritt medikament program for de i nød. Finn ut produsenten av medisinen din, og kontakt med selskapet for å se om du kvalifiserer for programmet deres.
6.
Spør legen din for narkotika prøver, selv noen vil hjelpe over tid.
7.
Hvis du har en kronisk medisinsk tilstand eller sjelden sykdom det er tilskudd reseptbelagte programmer der ute. Kontakt sosionom eller pasientens advokat på sykehuset der du er behandlet for å se hvilke programmer du er kvalifisert for.
8.
Hvis du har en helse besparelser plan, finne ut hva som er dekket på det. Mange overser kontakte løsning, vitaminer, og forsyninger som er fradragsberettiget i henhold til disse planene.

Tips og advarsler


 • være dedikert til sak, noe som sparer penger på resepter er ikke lett.
 • Vær forsiktig før du bestiller resepter online eller fra utenfor USA uten å snakke med legen din først.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------