Stilling: helse > tann >

hvordan man kan forebygge rotavirus hos spedbarn og småbarn

   Vellykket forebygging av rotavirus hos spedbarn og småbarn er vanskelig på grunn av den svært smittsomme natur dette viruset. Mens det er gått gjennom avføring, kan rutinemessig rengjøring ikke drepe alle bakteriene Rotavirus, som det er en veldig hardfør virus. Worldwide, de fleste barn er smittet av rotavirus minst en gang før de fyller tre. Rotavirus kan være livstruende til spedbarn eller småbarn på grunn av ekstrem diaré og oppkast som raskt kan føre til dehydrering. Du kan nå hindre Rotavirus og bypass denne felles barndom sykdommen.

Du trenger:.
glass vann, lungekapasitet, Sitron, Lime Peanut Butter, Patience, Persistens


en
Diskuter den muntlige Rotavirus vaksine med. din barnelege ved barnets 6-ukers kontroll. Den vanligste vaksinen kalles RotaTeq og vanligvis krever tre doser for full beskyttelse. Beskyttelse er forbedret med hver dose, og selv den første dosen kan bidra til å forhindre Rotavirus i barnet ditt. Barn med spesielle behov eller medisinske tilstander må kanskje vente med å ta vaksinen, eller kan ikke være kvalifisert, avhengig av deres tilstand.
to.
Få barnet deres første Rotavirus vaksine skudd. Det første skuddet kan gis så tidlig som 6 uker, men det anbefales tiden er et barns to-måneders kontroll. Du bør planlegge skudd på en gang når barnet ikke har noen forkjølelse, influensa eller mageproblemer.
Tre.
Se etter vaksine reaksjoner. Hvis barnet har høy feber, pusteproblemer, elveblest, rask hjerterytme eller svakhet, kontakt lege umiddelbart.
Fire.
Få andre dose av Rotavirus vaksine. Den andre dosen anbefales ved 4 måneders alder. Diskutere eventuelle reaksjoner barnet hadde fra første dose med legen din for å ivareta sikkerheten med å administrere en andre dose.
Fem.
Tak i den tredje dose av Rotavirus vaksine. Dette trinnet kan ikke være nødvendig for all vaksine versjoner, så sjekk med legen din. Den tredje dosen anbefales når en baby er 6 måneder gammel.
6.
Fortsett grunnleggende sanitære forholdsregler. De 3 dose serie Rotavirus vaksine er regnet 98 prosent effektiv. For barn som gjør kontrakten viruset, systemene blir mildere og kortere i varighet. Vask alltid hendene etter bleie endringer med antibakteriell såpe for å redusere sjansen for en Rotavirus infeksjon i barnet ditt. Smårollinger som hadde vaksinen har en redusert sjanse for å pådra viruset fordi Rotavirus vaksinen gir livslang beskyttelse.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------