Stilling: helse > tann >

hvordan planlegge eldre omsorg i hjemmet

  

Eldre omsorg i hjemmet er mulig hvis familien er villig til å gjøre det skje. Når et eldre familiemedlem kan ikke lenger ta vare på seg selv noen andre må gjøre det. Mange ganger det kommer ned til et valg mellom familie og sykehjem. Hvis du velger å gjøre det hjemme da det må være en godt gjennomtenkt plan

Du trenger:
Vaskekluter
forsegles sandwich poser
god følelse
 


 


en.
Planlegging eldre omsorg i hjemmet er ikke lett det er mye å vurdere. Hvis du ikke er forberedt på det kan bli overveldende. Det er behov for samarbeid, og alle deltakere må være forpliktet til oppgaven. Gjør ingen feil om det eldreomsorgen er et stort ansvar.
First things first, lage en tidsplan. Eldre mennesker har en tendens til å fare bedre på en tidsplan, ellers blir de forvirret og noen ganger opphisset. Hvis det er mulig ha samme person som utfører samme plikt hver gang, kan endre være foruroligende. Også holde notater denne måten omsorg og fremgang er dokumentert.
To.
Ha en nødsituasjon liste med medisiner, medisinske forhold, lege, sykehus, apotek telefonnumre og andre omsorgspersoner lagt ut på kjøleskap. Rett ved det liste over alle avtaler dental, terapi, lege etc.
Det viktig å overvåke eldreomsorgen hjemme som måltider, hvor mye de spiser, vekttap eller gevinst. Hva slags mat de liker og hvordan kroppen reagerer på hva de spiser og drikker. For eksempel, hvis de får diaré hver gang de spiser brokkoli det bør kuttes tilbake eller kuttet ut fra kostholdet.
Tre.
Hold rutinen den samme, måltider, dusj, våkn opp og sove tid og spesielt medisiner alt trenger å være rett på tide. Aldri endre dosen eller dobbelt opp på meds. Forskning medisiner på nettet og holde på toppen av dem. Noen ganger leger gjør feil, eller ikke holde orden som de burde, og det skjer flere ganger enn vi ønsker å tenke.
Monitor fysiske og mentale aktiviteter. For eldre omsorg i hjemmet for å være det beste det kan bli fokus på detaljer er nødvendig. Turgåing, lesing, terapi rutiner, ord og puslespill, skrive og spille kort spill er aktiviteter som vil holde dem friske i kropp og sinn. Den gamle sier er sant hvis du ikke bruker det du mister det.
fire.
Vær positiv og upbeat så mye som mulig siden ditt humør påvirker deres. Når en person har fysiske begrensninger eller langvarig sykdom sin mentale tilstand kan påvirke dem fysisk dette kan skape sett ryggen. Det er vanlig at omsorgspersoner til å overdrive, bli stresset og utbrent. Hvis du føler dette er tilfelle får du hjelp og redusere belastningen.
Det er et kjent faktum at eldreomsorgen i hjemmet kan være stressende på familien og alle involverte. Alle som har gjort det vil bevitne dette. Men hvis arbeidsmengden er balansert så blir det mer gjennomførbart og stress reduseres betraktelig.
 

----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------