Stilling: helse > tann >

hvordan ta vare på omsorg givers

  Er du en vare giver for en aldrende foreldre? Er det noen i husholdningen din som har blitt funksjonshemmet eller kronisk syke? Ikke føler at du er alene og vet at det er omsorg for omsorg giver tilgjengelig. Det er over 22 millioner amerikanere som er utfordret til å gi utrente og ulønnet omsorg til en kjær. Når du tar vare på noen andre pleieren må også ta vare på seg selv. Her er noen måter å gi omsorg for omsorg giver

Du trenger:.
Glass vann, lungekapasitet, Sitron, Lime Peanut Butter, Tålmodighet, Utholdenhet.


en.
Omsorgspersonen Stress
Det er andre familiemedlemmer som kan ta noe av lasten ut av pleieren. Hvis det ikke er et valg ikke vente til en krise for å be om hjelp fra en trenet og lisensiert sosionom, eller andre profesjonelle som kan bistå før omsorgsperson stress blir for mye å bære.
To.

Omsorgspersonen for Aging Parents
Når barnet er nå omsorgsperson for aldrende foreldre kommer det en dag da dette rollebytte krever at pleieren forteller foreldrene hva de skal gjøre. Dette skjer når foreldrene ikke lenger skal kjøre, må flytte til Sykehjem, eller flytte til et sykehjem. For å unngå dette stress snakk om langsiktig omsorg før det er nødvendig så det er en forståelse av hva som må gjøres og hvorfor.
Tre.
Care for Care Giveren

? Når frustrasjonen blir en normal følelse spør en profesjonell om hjelp til å ta vare på din mentale helse.
? Hold deg informert om medisiner og behandlinger tilgjengelig for den medisinske situasjonen du er omsorg for. Å være informert betyr å være proaktiv i stedet for å måtte være reaktiv.
? Ta deg tid bort og gjøre noe for deg selv. En lunsj ute med venner, en runde golf med noen kamerater, eller en personlig shopping tur vil gjøre underverker for omsorgspersoner utholdenhet ved retur tilbake til pleieren rollen.
? Mange sosiale programmer er tilgjengelig gjennom fylkes-og /eller statlige sosiale tjenester hvor det er gratis bistand eller kan leie billig hjelpe. Mange sykdommer spesifikke organisasjoner gi pålitelige folk som kan bistå omsorgsperson.
? Delta i omsorgsgivere støtte grupper der deler erfaringer gir forståelse for at andre opplever det samme frustrasjonene, stress, og håndtere det ukjente. Ta deg tid til å le med disse nye følgesvenner, og holde kontakten med dem så mye som mulig.

Tips og advarsler


 • Når en person er en omsorgsperson de må innse at det er også omsorg for omsorg giver. Den omsorg giver må holde seg sunn og sterk, både fysisk og mentalt, for å kunne ta på seg rollen som den utrente og ubetalte omsorgsperson.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------