Stilling: helse > tann >

hvordan du tips for å sove bedre hver natt

   En og annen urolig nattesøvn er vanlig. Det er når våre liv bli opprørt natt etter natt med søvnløshet som vi kan bruke disse tipsene for å sove bedre hver natt
en.
Det første tipset for å sove bedre hver natt er å undersøke sengen. Har det vært mer enn ett år siden du knipset madrassen din? Det bør snus begge side til side, topp til bunn og over så vel hver 3. måned. Vi har visse mønstre av søvn og vår madrass blir slitt på disse stedene. Snu en madrass kan tillate år mer slitasje om du gjør dette.
To.
Hvor gammel er din sover overflaten. Det kan være et godt tips for bedre søvn for deg å vurdere å kjøpe en ny madrass og boks våren. Hvis ikke begge minst madrass for komfort. Inner fjærer har mye slitasje siden vi tilbringer mange timer i sengen.
Tre.
Rent sengetøy kan lage en herlig, innbydende og sunn sove atmosfære. Gjør bytte av sengetøy en gang i uken så død hud er eliminert. En ren putetrekk kan indusere en bedre natts søvn hver natt, og som er et lett objekt å sette på daglig.
fire.
Mental angst kan forstyrre ikke bare natts søvn, men at du kommer inn i hvilemodus. Sett å hvile de plagsomme ting ved å sette dem på en liste til en tendens til neste dag eller dager, slik at de kan være av tankene dine slik at du kan få en god natts søvn hver natt.
Fem.

REM er raske øyebevegelser som i hovedsak er kjøpt mellom klokken 23:00 og 3AM. Hvis du vil ha en bedre natts søvn, forsøker å innlemme disse timene i din søvn mønster.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------