Stilling: helse > tann >

nicu utslipp planlegging

   Den neonatal intensivavdeling (NICU) er den sykehusavdelingen der premature eller syke barn blir tatt vare på etter fødselen. I begynnelsen kan det severdigheter og lyder av NICU være ganske skremmende for foreldre. Men snart kan de overvåker og konstant pleie blir betryggende. Under NICU oppholdet, er de fleste foreldre continually tenker om når deres barn vil bli utskrevet, slik at de kan gå hjem og fortsette et normalt liv. Forlater sykehuset er en spennende tid, men det kan også være betenkelig å forlate bak den kontinuerlige medisinske støtten som NICU tilbyr.

Discharge Orders

Utslipp kravene varierer fra sykehus til sykehus. De fleste er imidlertid enige om at babyer skal være i stand til skikkelig opprettholde sin egen temperatur, til å konsumere ernæring enten ved amming eller flaske-fôring og for å opprettholde jevn vektøkning. I tillegg har de fleste sykehus krever at babyer har vært fri for apné staver for en uke eller mer. Noen ganger sykehus foretrekker å ta vare på babyer før de når sine faktiske forfallsdato, men andre sykehus la babyer til å dra hjem mye tidligere når de har nådd en sunn vekt på 4 eller 5 pounds. Før å være helt utladet fra sykehuset, vil de fleste babyer bli flyttet til en vanlig barnehage for en tid til å se hvor godt de gjør uten alle de ekstra støtte som tilbys i NICU innstillingen.

Baby Safety Issues

Før babyer er utskrevet fra sykehuset, vil omsorgspersoner bli instruert baby sikkerhet. Den omsorgspersoner vil vanligvis bli bedt om å ta med i sin bil sete for å sikre trygg reise. Dessuten vil omsorgspersoner bli instruert om riktig søvn sikkerhet, som innebærer å sette en baby på hans eller hennes tilbake alltid for å unngå kvelning. Dessuten vil omsorgspersoner bli pålagt å delta på et spedbarn HLR klassen slik at de vil være forberedt på å håndtere eventuelle krisesituasjoner. Noen babyer kan bli slippes samtidig trengs skjermer eller annet utstyr. Omsorgspersoner skal trenes på dette utstyret før tømming.

Resources

De fleste sykehus vil gi foreldrene en liste over tjenester som er tilgjengelige for dem. Slike tjenester kan omfatte tidlig intervensjon programmer, fysioterapi, tale terapi, støtte grupper og ulike sosiale tjenester. Foreldrene vil også bli bedt om å planlegge en avtale med en barnelege med sine valg i løpet av få dager etter ankomst i deres hjem. Dessuten kan andre avtaler være planlagt med spesialister om noen helseproblemer kreve ytterligere pleie.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------