Stilling: helse > tann >

eggløsningstester instruksjoner

   Eggløsningstester kan hjelpe kvinner som prøver å bli gravid avgjøre når de er mest fruktbare. Vanligvis, kvinner er bare fruktbar i ca to dager hver måned, slik timing er viktig når du prøver å bli gravide. Eggløsning kits kanskje brukes til mange måneder før graviditet inntreffer. En kvinne som ikke har unnfanget i løpet av ett år bør konsultere lege om mulige problemer forstyrrer unnfangelse

Hvordan Eggløsningstest Work

eggløsningstester er utviklet for å detektere luteiniserende hormonet finnes i urinen, noe som indikerer at en kvinne er fruktbar. Den luteiniserende hormonet frigjøres 24 til 36 timer før et egg blir sluppet. De fleste eggløsning test kits inneholde syv tester, slik at en kvinne vil ha nok til å bruke i løpet av uka hun mistenker at eggløsning kan oppstå.

Når Eggløsningstest bør brukes

For å bruke en eggløsning prediktor kit effektivt, en Kvinnen må først bestemme lengden av hennes menstruasjonssyklus ved å telle hvor mange dager oppstår mellom starten av hver menstruasjonssyklus. Hvis sykluslengden varierer, bruker gjennomsnittet. Den gjennomsnittlige sykluslengde er 28 dager. En kvinne med en 28 dagers syklus ville begynne å bruke eggløsningstester daglig begynner på dag 11 i syklusen hennes. Et diagram for å bestemme testing dager er tilgjengelig på First Response nettsted. Testen kan utføres når som helst på dagen, men bør gjøres på omtrent samme tid hver påfølgende dag.

Når eggløsningen testene indikerer at luteiniserende hormonet er til stede, kan en kvinne plan samleie i løpet av de neste 24 til 36 timer etter den positive testen.

Hvordan Eggløsningstest bør brukes

Disse instruksjonene er spesifikke for First Response eggløsning kit. Den eggløsning testing pinne bør fjernes fra pakken. Testen bør holdes i en hånd med resultatene vinduet vender bort fra deg. Den absorberende spiss skal holdes i urinstrålen i 5 sekunder. En alternativ metode er å samle urin i en kopp og hold den absorberende spissen i urinen i 5 sekunder. Resultatene kan leses etter fem minutter. En rosa linjen viser at ingen luteiniserende hormon ikke ble oppdaget, to rosa linjer indikerer at luteiniserende hormonet ble oppdaget og at samleie bør planlegges omgående for å øke sjansene for graviditet.

Hvis testen ikke indikert tilstedeværelsen av luteiniserende hormon, så en annen test bør gjøres neste dag, og slik fortsetter det luteiniserende hormonet er oppdaget. Noen ganger, vil ingen luteiniserende hormon bli oppdaget innen en periode på syv dager og en annen kit må brukes til å fortsette registreringen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------