Stilling: helse > tann >

hjelp til en baby som har kolikk

   Ifølge Mayo Clinic, er kolikk definert som gråter i mer enn tre timer per dag, tre dager i uken i mer enn tre uker. Hvis barnet ditt er ellers sunt og spise godt og konsekvent gråter i lange perioder på omtrent samme tid hver dag, kan han få kolikk. Kolikk forsvinner vanligvis seg selv i noen uker til noen måneder, men det er ting du kan gjøre i mellomtiden for å hjelpe en kolikk

Du trenger:.
Du må ett av følgende elementer: treningsmatte, teppe eller pledd.
.

endringer i kostholdet og fôring

Hvis du ammer, kan det hende at kostholdet bidra til barnets kolikk. Dr. David Perlstein, en medicinenet medisinsk forfatter, antyder at ammende mødre unngår melk og koffein. Unngå gassproduserende mat, som kål, bønner og løk i tillegg. Unngå å mate babyen din noe annet enn morsmelk, morsmelkerstatning eller vann. Juice kan opprørt babyens mage og bidra til kolikk. Hvis du mater formelen, vurdere å bytte til en soya-basert eller lav-allergi merkevare. Hold deg til en vanlig fôring tidsplan og beløp som anbefalt av barnets lege. Tilbyr en flaske til en kolikk baby som et middel til å stoppe å gråte kan faktisk gjøre ting verre.

Beroligende

Mange kolikk babyer finne lindring i ulike trøstende metoder. Wrapping barnet trygt i et varmt, behagelig teppe (lintøy) kan lindre kolikk episoder. Ikke pakk inn babyen så hardt at det ikke er rom for noen bevegelser, og sørge for at hun ikke er rød og overopphetet. Mange foreldre sverger ved å gå frem og tilbake med barnet i en front pose eller slynge. Gjentatte bevegelser kan også hjelpe barn med kolikk. Prøv rocking babyen eller plassere henne i en sving eller "bouncy sete. " Andre foreldre opplever at repetitive høres ut som hvit støy maskiner, støvsugere og tørketromler hjelpe lindre kolikk babyer. Ikke glem å trøste deg selv. Håndteringen av en gråtende baby kan være stressende og slitsom, så ta deg tid til å slappe av og de-stress mens barnets andre forelder eller en venn eller et familiemedlem har omsorg for ham.

Medisiner og kosttilskudd

De fleste medisiner og helhetlig kosttilskudd har ikke vært vitenskapelig bevist like effektiv for behandling av kolikk. Noen antispasmodic medikamenter tidligere ble brukt for kolikk ha alvorlige bivirkninger. Ikke gi barnet medisiner eller kosttilskudd uten å sjekke med henne barnelege først. The Mayo Clinic tyder på at probiotika kan hjelpe colicky spedbarn ved å opprettholde en balanse av gode bakterier i fordøyelsessystemet, men mer forskning er nødvendig for å fastslå gunstige effekter og potensielle bivirkninger og risiko av probiotiske bruk hos spedbarn.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------