Stilling: helse > tann >

hva som skal kontrolleres med en visjon test for eldre?

   En komplett visjon test er nyttig i å avdekke aldersrelaterte øyesykdommer og andre øyeproblemer hos eldre. Tidlig behandling kan forhindre, eller i det minste bremse, synstap på grunn av grønn stær, grå stær og makuladegenerasjon

Betydning

Som vi alder, risikoen for å utvikle en øyesykdom øker. Få en komplett visjon test av oftalmolog på regelmessig basis kan fange problemer før de blir uhåndterlig.

Frekvens

Begynnelsen på 65 år, bør en person får en visjon test hvert år eller to.

funksjoner

I tillegg til å ytre øye tester, bør en grundig visjon eksamen for eldre omfatter følgende:. synsskarphet test, brytning vurdering, visuelle feltet test og glaukom test

Hensyn

En eldre person skal være kjørt til og fra legens kontor for synet testen. En komplett eksamen bør omfatte både linsen og netthinnen, som innebærer utvidelse av øyet. De strekke dråper gitt kan forårsake tåkete syn i opptil et par timer etterpå.

Misforståelse

En øyelege og optiker ikke er de samme. I motsetning til en optometrist, er en øyelege en øyespesialist som også er utdannet lege og er derfor bedre rustet til å behandle aldersrelatert øyesykdommer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------