Stilling: helse > tann >

hvordan du beskytter kjøkkenet fra listeria

  Er det vondt i magen av for mye kald pizza? Visste du føler deg litt syk etter at fruktsalat fra dagligvarebransjen? Listeria er en bakterie matbårne bakterier som kan fortsatt leve i nedkjølt områder
en.
Listeria er en bakterie matbårne bakterier som kan fortsatt leve i nedkjølt områder. Det er vanskelig å bli kvitt, og det kan gi deg en sykdom som heter listeriose. Listeriose kan oppstå fra to dager til en måned etter å ha spist et forurenset mat element. Tegn og symptomer på listeriose kan omfatte feber og frysninger, oppkast, urolig mage, og en hodepine. Se en lege dersom noen av disse symptomene vedvarer.
To.
Kjøkken Listeria Safety
å holde kjøkkenet trygt fra spiren sørg for at du rengjør dine kjøleskap ofte, og med en renere som har antigerm kvaliteter som et blekemiddel løsning. Andre ting som kan holde kjøkkenet tryggere mot Listeria bakterie er å bruke noen forkokt eller klar til å spise mat så snart du kan etter kjøp, ikke la disse rundt i lang tid. Holde kjøleskapet satt på 40 grader eller kaldere er en annen måte å beskytte kjøkkenet mot Listeria. Stille det noe høyere kan føre til vekst av bakterie. Vask hendene ofte når du håndterer eventuelle rå matvarer eller bearbeidet mat og bruke varmt vann og såpe. Dette kan hindre at spiren blir transportert.
Tre.
Listeria og matbårne bakterier
Noen av matvarer at listeria bakterie kan bli funnet på er behandlet kjøtt som lunsj kjøtt og delikatesseforretning elementer, pølser og spekemat som salami. Sørg for at disse klar til å spise mat varmes opp til en dampende varm setting for å drepe eventuelle bakterier de havn. Sjeldne kjøtt og sjømat bør unngås, i stedet varme grundig til et "godt gjort" konsistens. Ved hjelp av et steketermometer kan hjelpe få nøyaktige temperaturen i kjernen av matvarer. Aldri spise kald matrester. Hold disse oppvarmet før rykende varm like godt å drepe ut eventuelle bakterier. Alle grønnsaker og frukt bør vaskes ut med en frukt /grønnsak pensel og rengjøres grundig. Prøv å unngå å kjøpe allerede er behandlet frukter som skivet melon fra dagligvarehandelen din.

Tips og advarsler


 • Listeria og listeriose sykdom kan forebygges med bare noen få sunn fornuft kjøkkenet sikkerhetsløsninger. Holde kjøkkenet rent, kjøleskapet satt ved riktig temperatur, og din mat tilberedt på rykende varme kan alle bidra utrydde bakterier og matbårne bakterier før de har en sjanse til å gjøre deg syk.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------