Stilling: helse > tann >

medisinering sikkerhetstips

   Medisiner er utviklet for å hjelpe deg, ikke skade deg. For noen mennesker, skjer akkurat det motsatte. Dette er fordi de ikke følger de anbefalte forholdsregler når det gjelder å ta sine medisiner. Selv om det kan virke som felles kunnskap, er det sikkerhetstips alle skal være klar over før fylle sine resepter

Følg instruksjonene

Når du får en ny medisin, vil legen forklare hvordan det skal tas. Du må ta medisinen nøyaktig slik han har foreskrevet det for deg. er Visse medisiner bare effektive hvis de blir tatt på bestemte tider av dagen, eller trenger å være fordelt hverandre et visst antall timer for å sikre din sikkerhet. Også noen medisiner må tas med mat og vann så de ikke opprørt magen. Hvis dette er tilfelle, vil legen informere deg om dette, og det er imerative du følger hans instruksjoner. Hvis du ikke kan overholde instruksjonene legen har gitt deg, fortelle ham på forhånd slik at han kan gjøre de nødvendige justeringene.

Bruk samme Pharmacy

Når du først begynner å gjøre forretninger med et apotek, tar de ned din medisinske historie, herunder eventuelle allergier du har. De holder en liste over de medisiner du drar, samt medisiner de tidligere har fylt for deg. Hvis noen medisiner kommuniserer dårlig med hverandre, vil de snappe den før du fyller den, sparer deg fra å oppleve alvorlige bivirkninger.

Bare Take Your medisiner

Mange ganger, vil folk ta medisiner ikke foreskrevet for dem. Dette er ikke bare farlig, det er ulovlig. Du kan ha en helsetilstand som kan reagere negativt med medisiner, noe som resulterer i alvorlige, om ikke fatale, bivirkninger.

Alltid informere legen

De fleste medikamenter er ledsaget av bivirkninger, hvorav noen er felles og forsvinne i løpet av noen dager eller uker etter at kroppen justerer seg til behandlingen. Men andre er alvorlige og krever at du slutte å bruke medisinen umiddelbart. Vet hva bivirkninger av medisiner du er, og hvis du har noen bivirkninger, ringe legen og finne ut hvilke tiltak som må tas.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------