Stilling: helse > tann >

tips for å hjelpe våkne opp om morgenen

   Ingen ser frem til å våkne opp om morgenen etter en lang natts søvn. Mesteparten av tiden, er vi tvunget rett inn styrtende ut døren med en kopp kaffe for å hoppe starte vår morgen. Det finnes måter å gjøre våkne opp om morgenen en mer behagelig opplevelse, men. Sette en mindre-piercing alarm kan hjelpe, sammen med bare å få den anbefalte mengden søvn. De fleste av oss til å overse de små tingene vi kan gjøre for å gjøre morgenen mindre hektisk og stressende på regelmessig basis

Mer søvn, mer energi

På slutten av dagen er, de fleste av oss slitt ut, men finner det vanskelig å sovne til en fornuftig time. Med distraksjoner i prime time tv og barn, kan det være vanskelig å bare trykke i høyet. Med litt planlegging og en oppriktig innsats, derimot, kan de fleste av oss oppnå legen anbefaler syv til åtte timers søvn en natt. Kroppen trenger denne tiden til å komme seg, holde immunsystemet arbeider på sitt fulle potensial og gjør deg klar for dagen. Uten den, våkner vi opp grinete og lengter etter mer. Sette av mer tid for søvn er det første skritt mot mer fornøyelig morgenen.

Stille inn alarm

En enkel vekkerklokke med en standard pipetone vanligvis gjør utslaget for de fleste av oss, men hvis du virkelig ser inn starter dagen rett, kan det være verdt din tid til å utforske dine muligheter. I denne dagen og alder, har teknologien gjort det mulig å utforske nye måter å løse dette svært problemet-å våkne opp om morgenen. Teknisk kunnskapsrike butikker, slik som Brookstone eller Best Buy, selger nå alarm klokker med flere toner. De kan virke overdreven, men våkne opp til høyre beroligende lyden kan være akkurat det du trenger for å ta irritasjon ut av morgenen. Apple utviklere har selv utviklet alarm programmer som vekker deg opp i henhold til dine søvnmønster: din alarmen skal gå av når du angir en lettere tilstand av søvn, slik at for en jevnere oppvåkning. Se på disse alternativene hvis du bare ikke kan synes å kjempe mot trangen til å trykke på snooze-knappen.

Koffein, men ikke kaffe

Hvis du bare ikke kan få deg til å justere sove mønster og du aren " t villig til å investere i en ny alarm klokke, er kanskje en endring i drikke i orden. Kaffe er raskt, enkelt og billig for de fleste av oss er på farten i morgen, men vurdere andre koffeinholdige, sukkerholdige alternativer. Te er ideelt for de som ikke er bare villige til å starte sin morgenen av på høyre fot, men er villig til å sparke sin koffein avhengighet. De fleste svart te med inkludere samme mengde koffein som kaffe uten konsekvenser for å krasje. Tro det eller ei, har appelsinjuice også vist seg å hoppe starte kroppen etter en urolig natt med søvn. Sukkerinnholdet vil gi deg akkurat nok energi til å gjøre det gjennom morgenen, og gir deg din daglige dose av vitamin C. Alle disse drikkene er nødt til å få deg i gang, men husk, ingenting slår revitalisering deg med åtte timers søvn.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------