Stilling: helse > tann >

tips for å leve et bedre liv

   Hver dag er folk over hele verden prøver å finne nye måter å berike deres liv. Noen møter ekstreme utfordringer og hindringer i denne reisen, slik at de frykter å endre sine rutiner. Selv om det kan være en vanskelig prosess, belønningen for å prøve å liv et bedre liv er verdt svette og tårer. Her er noen enkle tips som kan hjelpe deg å leve et bedre liv

Del lykke

Det er bare naturlig for deg å føle deg misunnelig når fantastiske ting skje med dine venner eller bekjente. Vi har hard kablet å tenke kun på vår egen velvære, og glemmer at det er glede i å dele gleden over andres lykke. Anne Cushman fra Yoga Journal sier, "I stedet for misunnelse andre, kan vi dyrke vår medfødte kvalitet mudita, eller" glede "--- en grenseløs evne til å nyte livets velsignelser. " Snarere enn misunnelse en venn forfremmelse, tenk på hvordan mer oppfylt hun vil være og hvor mye mer fornøyd hun vil være i hennes liv. Som en venn, du bare vil ha gode ting for andre og å kunne glede seg i andres lykke vil resultere i din egen lykke. Dalai Lama sa en gang: "f er jeg bare glad for meg selv, mange færre sjanser for lykke. Hvis jeg er glad når gode ting skjer med andre mennesker, til milliarder mer sjanser bli fornøyd!"

Engasjer deg i ditt samfunn

Jessica Winter, fra O magasin, fant at "når tidene er tøffe, veien ut er i aktivt å legge merke til nye ting. Essensen av lykke er den følelsen av engasjement med verden og med andre mennesker. " Møte nye mennesker, og deler en latter med dine venner og kolleger vil forbedre livet ditt fordi det vil føre til at du i kontakt med andre. En oppfylt liv er ett med mange røtter og tilkoblinger slik komme seg ut og mingle.

Finn hobbyer

Oppdag nye hobbyer ved å registrere pu for undervisning eller bli et lag. Du trenger ikke å være spesielt god på noen hobby, bare prøv. Positiv psykologi News Daily's John Yeager sier, "Idrett kan være et redskap for lykke. Selv om formålene med sports er varierte og betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker, kan mange vil være enige om at organiserte idretten deltakelse egentlig verdifulle og kan bringe autentisk lykke til bredt spekter av deltakere. "Uansett hva det er at du liker å gjøre (hagearbeid, spiller fotball, strikking), få tid til å leke seg. Så ofte vi glemmer at mye glede kan komme fra disse aktivitetene.

Ta deg tid til å puste

I stedet for farende rundt og prøver å oppnå alt på to-do liste, stoppe og puste . . Finn et rolig hjørne i huset, sitte ute, og gi deg selv fem eller ti minutter på å bare slappe av. Den enkle handling puste bremser ditt hjerte, slik at adrenalinrush å bremse og gi deg tid til å slappe av. Mye som meditasjon, sitte og hvile bringer om et sinn-kropp bevissthet. Hva jeg føler? Hva er jeg redd for? Hvordan kan jeg føle seg bedre om meg selv? Dette er alle spørsmål som kan komme opp i ditt sinn, men børste dem bort. Richard Rosen fra Yoga Journal sier, "Din ånde kan være en mektig alliert i coping med midlertidige fysiske og emosjonelle tilstander --- uansett om du er fortvilet om en krangel med en nær venn, engstelig om en kommende jobbintervjuet, eller borte etter et tøff dag på jobben. "Å gi deg noen fredelige stunder vil gjøre deg uthvilt og rolig, i stand til å ta på seg det du trenger.

Øvelse

Enten det er en rask tur rundt kvartalet eller en lang joggetur eller tur, komme seg ut og bli aktiv . Ikke bare vil du føle deg bedre om deg selv, har du tid til å kanalisere eventuelle negative energien ut kroppen din gjennom trening.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------