Stilling: helse > tann >

behandlinger for infertile menn

   Infertilitet landeplager tusen par hvert år. For menn var infertilitet gang et problem blottet for behandling på grunn av manglende kunnskap om dens årsaker. Det er nå mer informasjon tilgjengelig for den medisinske verden om denne tilstanden, åpner dørene til behandling for menn som er diagnostisert med det

Grunnleggende om behandling

Behandling for infertile menn avhenger utelukkende på den underliggende årsaken til infertilitet. Behandlinger er ikke tilgjengelig for alle infertilitet problemer. Hvis en mann lider av tilstander som Kilenfelton syndrom, Sertoli Cell syndrom eller idiopatisk infertilitet (ufrivillig barnløshet som det ikke årsaken er bestemt), er han ikke en kandidat for for fruktbarhet behandlinger. For de som er kandidater, kan det ta flere måneder eller år før fruktbarheten er oppnådd. Disse behandlingene kan bli dyrt og mange forsikringer vil ikke dekke kostnadene for disse behandlingene.

Hormonbehandling

Den hypthalamus og hypofysen er to områder av hjernen som er ansvarlig for regulering av hormonproduksjonen hos menn. Hvis disse områdene ikke produserer normale nivåer av hormoner, kan ulike behandlingsalternativer bidra til å øke produksjonen. Disse omfatter menneskelige choriongonadotropin (hCG) behandlinger, behandling med recombinent follikkelstimulerende hormoner og gonadotropin behandling.

Gonadotropin behandlinger

Gonadotropin behandlinger begynne med injeksjoner av hCG, som brukes til naturlig øke testosteronnivået hos menn. De kan også få 3 ganger i uken eller annenhver dag, avhengig av hva legen mener vil være mer effektive. Under behandlinger, vil du gjennomgå blod tester for å overvåke testosteron i blodet. Injeksjon doser vil bli justert tilsvarende for å oppnå de mest fordelaktige resultater. Disse injeksjoner er for en 6-måneders periode-dersom etter de 6 måneder sperm teller ikke bedre, kan recombinent menneskelige hårsekken stimulering, en annen metode brukes for å øke testosteron nivåer, legges til behandlingen. Dette er også gis ved injeksjon. I de fleste tilfeller tar det 1 til 2 år med behandling av menn for å oppnå normal fertilitet.

Behandling for genital Infeksjoner

Hvis en mengde hvite blodlegemer vises under en sædanalyse, kan det være en indikasjon på en infeksjon av mannlige skjede. Den vanligste behandlingen for dette er antibiotika, selv om dette ikke kan være effektiv i behandlingen av alle genitale infeksjoner og gjenopprette fruktbarheten. Genitale infeksjoner vanligvis stamme fra seksuelt overførbare sykdommer, hvorav noen ikke er knyttet til infertilitet gjøre behandlingen ineffektive.

Behandling for Retrograd ejakulasjon

Dette er en tilstand der sæden beveger seg i feil retning under utløsning, og er deponert i blæren. Oftest dette er ansett som en permanent tilstand, men i noen tilfeller sperm kan tas fra en urinprøve som er spesielt behandlet, deretter vasket. Dette er en prosess som fjerner alle døde, saktegående sædceller eller kjemikalier som kan påvirke befruktning. Når vasket, kan den brukes i en assistert befruktning teknikk som in vitro fertilisering.

Kirurgi for å fjerne Blokkeringer

Kirurgi er noen ganger brukt til å åpne eller omgå blokkeringer i skjede som hindrer sunn sperm fra å få å friske egg. Et eksempel på dette ville være en vasektomi reversering. Dette er vellykket 85 prosent av tiden, med 50 prosent av par med hell bli gravid etter inngrepet. Men jo lenger den har vært siden vasektomi, jo lavere er sjansene fruktbarhet kan gjenopprettes.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------