Stilling: helse > tann >

bør du bruke BH når du sover?

   For mange kvinner, iført en BH er en nødvendighet. For noen kvinner, kan de ikke trenger å ha en hele tiden. Noen kvinner føler seg mer komfortabel på seg en BH hele tiden, også til sengs, fordi de vil ha ekstra støtte. Gjennom årene har det blitt foreslått at kvinner som bruke BH til sengs vil unngå problemer med sagging og hengende. Nå, derimot, er det større bekymring enn det. Noen kvinner er redd for at iført en BH til sengs kan forårsake brystkreft

Formål med en Bra

Bras ble opprettet for å støtte brystene. De hjelper til å holde brystene løftet og fast. Gjennom årene, har kvinner og menn sett dårlig støttet bryster som skjemmende. BH, men opprinnelig laget for et formål, har blitt mer moderne med årene. Dette kan bety at mange kvinner vil velge en BH i henhold til hvordan den ser ut, snarere enn hvordan det passer eller føles.

En teori

Det har vært noen spørsmål de siste årene om hvorvidt iført en BH lang sikt kan forårsake brystkreft. En teori er at bruk av visse typer av BH-slik som underwire BH-mange timer om dagen kan forårsake kreft. Denne teorien var basert på ideen om at sammentrekkende BH slitt for lange timer constrict lymfesystemet, som er ment å filtrere giftstoffer ut av kroppen. Hvis giftstoffer ikke kan unnslippe, de bygger opp, spesielt i brystene der innsnevring oppstår. Teorien antyder denne innsnevring kan føre til brystkreft til å vokse.

Bras Slitt å Bed

Andre studier har vist at selv om brystene har en stor del av lymfesystemet kjører gjennom dem, renner væsken opp til bryst og ut mot armhulen. Dette vil hindre at giftstoffer fra bosetting i brystvevet og bli fanget av underwire.
Ingen studier har noen gang bevist at brystkreft var knyttet til natten BH på seg.

The Comfort of Iført en Bra at Night

Selv om det ikke er noen sammenheng mellom brystkreft og iført en BH til sengs, det er fortsatt et problem å være komfortabel. Iført visse typer av BH i løpet av dagen kan ikke være behagelig, for eksempel stramme underwire BH. Dette kan ikke utgjøre en risiko med kreft, men det er ikke bra for huden å pirket med en underwire. Å være komfortabel på kvelden er viktig å få en god natts søvn.

Hvordan kvinner skal bruke BH

Kvinner bør først forsikre deg om at en bh passer riktig og komfortabelt. Kvinner bør ikke bruke underwire bh som forlater en rødhet eller merker på huden. Irritasjon merkene indikerer at BH ikke passer riktig. Kvinner kan gå braless så lenge det er behagelig for dem, og de kan bruke BH til sengs så lenge det er behagelig. Masserer brystet ikke hjelper med sirkulasjon, og det kan føles bra etter iført en BH i lang tid.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------