Stilling: helse > tann >

graviditet vekttap tips

   Svangerskapet er avsluttet, men magen forblir. Uten unnskyldning til å bære en baby, er du ivrig etter å miste graviditet vekt, men med kroppen din så langt fra hvordan du husker det du kan bli motløs. Heller enn å bli frustrert, begynne i det små til å sette deg selv på veien tilbake til pre-graviditet kroppen

Vær realistisk

Ikke forvent å få den gamle kroppen tilbake i et par uker. Normalt miste babyen din vekt bør ta tre til seks måneder. Som et spørsmål om faktum, ifølge det tyske instituttet for kvalitet og effektivitet i helse Care (IQWiG), bør kvinner ta det med ro i noen uker etter fødselen fordi umiddelbar hard trening kan gjøre mer skade enn godt. Det er en god idé å vente til seks uker avtale for å få utøve klarering fra legen din.

Amme

Det første du kan gjøre for å begynne Shedding pounds er amme. Amming brenner mellom 200 og 300 kalorier om dagen og kan starte så snart du føder. Amming utgivelser også hormoner som et hjelpemiddel i livmoren i å vende tilbake til sin opprinnelige størrelse, og dermed hjelpe magen tømmes.

Langsom og jevn

Skal du på en massiv kosthold etter fødselen har kun en midlertidig løsning. Ifølge Cochrane Forskere, kvinner som sakte krymper tilbake til deres pre-graviditet størrelse innenfor en seks måneders tidsramme er mindre sannsynlig å bli overvektig 10 år senere. Usunn slanking valg kan påvirke den ernæringsmessige verdien av morsmelk også. Unngå slanking moter og piller. I stedet, være konsekvent på å gjøre sunn mat valg, slik at du får tak i og holde ønsket vekt.

Cardio

Kvinner som oppnår de beste langsiktige resultatene kombinere sunn mat valg med kardiovaskulær trening. Men, er det viktig at du enkelt tilbake i treningen rutine. Etter å ha fått klarering fra legen din, begynner å ta langsomme turer rundt nabolaget ditt. Husk at kroppen din har gjennomgått massive traumer, så ikke overdriv. Som du styrke, la kort spasertur forvandles til en rask spasertur. Før du vet ordet av det, blir du strøm gang-og smelte bort baby fett med de beste av dem.
Hvis du har tilgang til et svømmebasseng, vurdere å blande litt bading i ditt treningsprogram. Svømming ikke bare toner hele kroppen, men er trygt for leddene dine. Husk å strekke godt før og etter hver treningsøkt.

Accountability

Få plugget i. Din situasjon kan la deg følelsen hjelpeløs, emosjonelle og alene. Finn en venn som vil fungere som din ansvarlighet partner og trening kompis. Det er alltid lettere å gå ned i vekt når du har noen å dele din trening med. Du kan selv ønsker å prøve en lokal gruppe for nye mødre. Sjansen er din ektemann eller samboer er på utkikk etter en måte å bli mer involvert. Har ham se på babyen mens du går med vennene dine til å utøve. Også vurdere å gå med din mann å dytte en barnevogn på kveldene.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------