Stilling: helse > tann >

gruppe c strep behandling

   Symptomene på strep hals er lett å huske, og viktig å vite-en svært sår hals, feber over 100, ingen hoste, hovne mandler, puss på mandlene og hovne lymfeknuter i halsen. Innen tre eller flere av disse symptomene er i bevis, bør de fleste se deres lege. Innen alle symptomene er i bevis, de sikkert burde. Unnlatelse av å behandle en strep infeksjon kan føre til død eller alvorlige langsiktige skader

Hvorfor Leger Miss Strep Gruppe C

Normalt når en pasient presenterer seg til lege med det som kan være en strep infeksjon, går legen en rask antigen test for strep. Dette vil ta seg opp strep A, men ikke strep C. Dersom pasienten kun har to eller tre av symptomene for strep, han kan bli sendt hjem uten behandling. Hvis du tror du har en strep infeksjon til tross for en negativ antigen test, spør legen til kultur halsen din. Dette er den eneste måten på det nåværende tidspunkt å identifisere strep C.

Antibiotika

De fleste pasienter vil oppfatte strep C som en dårlig sår hals. I mange tilfeller vil de behandle det med over-the-counter smertestillende og sår hals pastiller. De kan også gurgle med saltvann eller ta vitamin C. I mange tilfeller vil de være i stand til å bekjempe sykdommen av. Men i noen tilfeller vil symptomene bli svært alvorlige i løpet av 3 eller 4 dager, og pasienter vil søke legehjelp. De fleste leger vil da behandle dem med antibiotika, fordi strep C er en alvorlig sykdom som kan forårsake sinus abscesser, ørebetennelser og selv revmatisk feber hvis venstre ubehandlet. Det kan også være dødelig for små barn. Penicillin er standard antibiotika brukt til behandling av strep C, herding opptil 90% av tilfellene. For barn er amoxicillin ofte brukt i stedet. Uansett hvilken antibiotika brukes, stor forsiktighet må tas for å fullføre hele kurset av antibiotika for å unngå å skape en strep C-smitte som er immun mot antibiotika. Strep C bør ikke behandles uten hjelp av lege når symptomene er blitt alvorlige.

Behandle smerte og Fever

streptokokk C er en svært smertefull sykdom. Behandle smerten gjør at pasienten å sove og spise som rehabiliteringen raskere. Tylenol, Advil eller Motrin fungere bra for å kontrollere smerter i de fleste tilfeller. Mer alvorlige tilfeller av streptokokk C vil kreve behandling med reseptbelagte smertestillende medikamenter.

Mat Fluids

Pasienter med en strep infeksjon finne mat og drikke smertefulle. Drikkevarer og mat som er varm, heller enn varmt eller kaldt, tolereres best. Vann er hva folk flest velger å drikke, men svake te kan være ganske beroligende fordi tannic syrer i te arbeidet som en bedøvende på halsen. Supper eller fjerne buljonger fungerer best når infeksjonen er på sitt høydepunkt. Toast og andre matvarer som kan ripe opp slimhinnen i halsen er ikke anbefalt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------