Stilling: helse > tann >

hvordan å lese obduksjonsrapporter

   Michael Jackson's obduksjonsrapporten vil mest sannsynlig være online i løpet av sekunder til ferdigstillelse og sendt tusen ganger over. Alles nysgjerrige øyne får å lese post mortem resultatene av The King of Pop, men ikke alle vil forstå hva de leser. Her er hva en obduksjon rapporten inneholder, og enda viktigere, her er hvordan å tyde hva det betyr
en.
Gå over obduksjonen, lesing hver del. De fleste obduksjonsrapporter inneholde følgende terminologi eller setninger under. Jeg har tatt med det innhold å hjelpe deg å forstå hva hver setning refererer til:
* Organer /organvekt-
viser indre organer undersøkt under obduksjonen, og hvor mye hvert organ veier i gram
* Intern Eksamen-
forteller funnene og tilstanden til indre organer og kroppens hulrom som hjerte, lever, nyre, mage, lunger, etc.
* Ekstern Eksamen-
forteller tilstand og fysiske utseende av kroppen som den ligger på obduksjonen bordet. Dette inkluderer eventuelle kutt, riper på huden.
To.
Se på obduksjonsrapporten for den delen som angir "kjennetegn og Scars" hvis du ønsker å vite om den avdøde hadde noen tatoveringer. Plasseringen og en detaljert beskrivelse av alle tatoveringer og fødselsmerker vil bli beskrevet under denne kategorien på rapporten.
Tre.
Merk avsnittet om obduksjonsrapporten som sier "Bevis for skade". Hva denne viser er skadene som den avdøde vedvarende, eventuelt resulterer i døden. For eksempel, var om den avdøde skutt det ville bli dokumentert av merke antall skuddsår, hvor kulene kom inn i kroppen og hvor kulene ute av kroppen
4
Se på. . Obduksjonsrapporten for toksikologi resultater å se om noen narkotiske stoffer eller medikamenter ble funnet i kroppen til den avdøde. Det vil også være resultater for en rekke andre blod-og urinprøver på en rekke stoffer som cannabinoid screening (marihuana), og alkohol tester.
fem.
Finn avsnittet som heter "Konklusjon" og "Manner of Death" til å lese det medisinske sensors mening om hva som forårsaket døden og hvordan den er klassifisert. Noen eksempler på dette kan være:
Konklusjon-(avdøde navn), døde som følge av en overdose
Manner of Death-drap
~ eller ~
Konklusjon-(avdøde navn), døde som et resultat av en enkelt skuddsår
Manner of Death-selvmord
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------