Stilling: helse > tann >

røde kors HLR fakta

   Røde Kors har ansvaret for at utallige individer i samfunnet er HLR sertifisert. Om en lærer eller pedagog eller bare et medlem av samfunnet, å vite HLR er viktig og kan redde noens liv i det lange løp. Kjenner disse enkle teknikker kan også tillate deg å hjelpe noen i din levetid

Historie

Røde Kors. har i nesten 100 år gir USA USA USA med katastrofehjelp. Med dette frivillig arbeid, har organisasjonen også lært utallige enkeltpersoner hvordan å beskytte seg selv, sine familier og de rundt dem med HLR teknikker.

Typer av Røde Kors HLR Classes

Den amerikanske Røde Kors gir førstehjelp, AED og HLR klasser for personer søker trygghet når du trenger å svare i tilfelle en nødsituasjon. Disse ferdigheter gitt i løpet av denne opplæringen kan bidra til å forhindre ytterligere skader eller gjenopprette puste i en pasient. Disse HLR programmene er tilgjengelige for folk i alle aldre, og spanskspråklige klasser er også tilgjengelig i enkelte amerikanske Røde Kors steder. Førstehjelp beredskapen er en stor bekymring for det amerikanske Røde Kors.

Noen av klassene er: HLR Voksen, Sport Safety Training, Babysitter's Training og First Aid for barn i dag (FACT). Andre programmer kan bli funnet på deres offisielle hjemmeside, og er tilgjengelige avhengig av beliggenhet.

Hvordan CPR Works

I tilfelle en nødsituasjon, skal 911 bli kalt. Deretter skal den skadde hode tiltes og haken løftet for å sjekke for å puste. Gi personen to innblåsninger. Plasser ens hender på brystet og trykke ned på brystet omtrent 30 ganger. Fortsett med denne teknikken til hjelpen kommer. Denne teknikken er praktisert under en HLR klasse på en dummy, der HLR fagfolk sjekke trykket til brystet for å sikre at ferdigheter læres riktig.

Fordeler med å kunne HLR

HLR trening er viktig for lærere og annen undervisning fagfolk. Andre selskaper har behov HLR trening. Denne treningen er bare et middel til å hindre katastrofer fra å skje. Hvis de gjør, disse menneskene er alltid trent og klar til å hjelpe andre med sine ferdigheter.

Forebygging /løsning

En vet aldri når en krise eller en naturkatastrofe kan oppstå, og vite riktig HLR teknikker vil gjøre de sertifisert verdifulle i å hjelpe de rundt dem.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------