Stilling: helse > tann >

symptomer på prostatakreft steiner

   Dr. Richard Alexander av University of Maryland sier at steiner i prostata er svært vanlig. Disse steinene er forkalket protein partikler som kalles korpus amylacea. De kliniske studiene som er gjennomført hittil ikke har kunnet fastslå en faktisk årsaken, ettersom mange pasienter ikke viser samme reaksjonene på medisiner eller behandlinger og forebyggende metoder

Årsaker

Som menn alder, er det vanlig for dem å oppleve prostatahyperplasi (BPH), som er hevelse i prostata. Dette hevelse kan føre til at sekreter fra prostata å sitte fast i kjertelen. Prostata steiner oppstår når disse sekreter har satt i prostata for en kort tidsperiode. Den sekreter danner en rund kropp som en perle og bli forkalket som stein.

Urination

Dr. Stephen Liroff av Henry Ford Hospital sier at steinene er vanligvis asymptomatisk, betyr at de har ingen symptomer. Behandling er kun nødvendig dersom de bli infisert, og den eneste behandlingen er kirurgisk. Trangen til å urinere mer enn vanlig mens bare passerer små mengder urin er svært vanlig. Problemer med å starte en bekk, eller gå i bølger, samt en svakere flow eller dribbling er et vanlig tegn på prostata steiner.

Pain

Smerter i nedre rygg eller nedre mage og lår, noen ganger også over navleregionen , er også ofte følt og er vanlige tegn på prostata steiner. Smerter i tuppen av penis eller rett etter utløsning, eller under en avføring er ofte følte da steinene har kommet i stor størrelse. Svie under vannlating eller feber og frysninger er også hyppige symptomer. Normalt smerte ikke er følt før steinene har vokst seg store og vil kreve kirurgi for fjerning.

Muskler

De musklene rundt kjønnshår området og nedre del av magen har blitt rapportert til kontrakt og forårsake kramper som et symptom på prostata steiner. Kramper i øvre lår og brenning i nedre mage musklene har også blitt rapportert. Ingen andre kramper eller muskelsmerter er sett på som et tegn eller symptom på prostata steiner.

Andre Symptomer

Feber og frysninger, samt en følelse av ikke å tømme blæren helt er alle tegn på prostata steiner. Prostata steiner kan være bestått og er ganske smertefullt på grunn av størrelsen på det mannlige urinrøret og lengden steinene må passere for å gå ut av kroppen. Blod i urinen samt en svie under vannlating er tegn for å prøve å passere en prostata stein.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------