Stilling: helse > tann >

tube fôring instruksjoner

   Det være seg en nasogastrisk fôring rør går inn i magen gjennom nos, eller en perkutan endoskopisk gastronomi røret går inn i magen gjennom et hull i området hud eller en jejunostomy rør går inn i tynntarmen gjennom en liten hud åpning, fôring rør er viktigste føringsveier for ernæring for pasienter som ikke kunne spise på egen hånd. På grunn av deres betydning for en rekonvalesent pasient, må du håndtere utstyret med største forsiktighet for å hindre enhver form for infeksjon

Renslighet og hygiene

Alltid holde røret og pasienten i et rent område, vekk fra kjæledyr og enhver kilde til forurensning. Unngå rå mat blir brakt inn i nærheten av røret for å hindre smitte fra levende organismer. Bortsett fra å vaske dine egne hender grundig, helst med antiseptisk løsning, før behandling av utstyret, tørk tabellen eller arbeidsområdet rent med antiseptisk løsning hvis mulig. Hvis ikke er mulig, spre et rent håndkle på det før fôring prosedyren.

Sporadiske Fôring Instruksjoner

Etter montering nødvendig utstyr som ernæringsmessige væske, væske bag, vann og sprøyte, stenge klemmen på fôring posen og hell ernæringsmessige væske inn i det sakte og forsiktig. Koble den opp til en stang ikke mer enn et par meter eller mindre enn en meter over hodet ditt. Unclamp posen slik at væsken renner inn i røret av fôring posen, eliminere all luft, og deretter klemme den stengt. Skyll den faktiske materøret med vann i en sprøyte og koble den til rør på fôring posen. Åpning klemmen, prøv å regulere strømmen slik at det drypper skjer på fire dråper i et minutt. Når fu00F4ring er fullført, lukker fu00F4ring posen røret klemme. Ta tuben til fu00F4ring posen og den faktiske materøret fra hverandre og vaske den sistnevnte med vann ved hjelp av en sprøyte. Det neste trinnet er å rengjøre fu00F4ring posen grundig med oppvaskmiddel, slik at med det fortsatt ingen spor av rengjøringsmidler. Til slutt henger fu00F4ring posen til tørk i forberedelse til neste gangs bruk.

Constant Fu00F4ring Instruksjoner

I dette tilfellet, trenger du to fu00F4ring poser til enhver tid, slik at mens en er vasket og blir tørket , kan den andre brukes til fu00F4ring prosedyren til pasienten. Metoden for å bruke utstyret i kontinuerlig mating fremgangsmåten er den samme som den sporadiske metoden, bortsett fra at hver gang du administrere ernæringsmessige væske, hell du inn nok til å vare mellom 8 og 12 timer med fôring. Også hver 4. -6 timer, må materøret å spyles med vann sprøyte og en gang hver dag, må fôring å bli stoppet for å ta ett fôring vesken bort til vask og erstatt den med den andre.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------