Stilling: helse > tann >

Sinus infeksjoner hos små barn

   Sinus infeksjoner hos små barn er et resultat av oppbygging og overtakelse av bakterier i sinus hulrom rundt nesen, forårsaker en infeksjon i bihulene. Mange barn utvikler bihulebetennelse som et resultat av en pågående kulde, som ofte er lett rettes opp med et antihistamin, decongestant, hoste suppressant og /eller slimløsende

Symptomer

Sinus infeksjoner hos barn alltid begynne med symptomer på forkjølelse, men infeksjoner vil fremdriften i 10 til 14 dager uten bedring. Overdreven grønt slim og nasal utflod oppstår for den 10-til-14-dagers perioden samt en overbelastet hoste. Yngre barn med en bihulebetennelse kan også ha feber og til og med hoven, oppblåst ansikt og øyne. Mange barn vil også ha stinkende ånde på grunn av en post-nasal drypp forårsaket av bihulebetennelse.

Hjem Behandlinger

Bruk badet som et dampbad for å behandle små barn med en bihulebetennelse. Stenge døren og slå dusjen på høyeste varme innstillingen mulig og sitte med barnet i dampet plass til minst 10 til 15 minutter. Mens du sitter i dampen, bruker en åpen hånd til å klappe barnets bryst og rygg. Dine bevegelser skal være litt hardere enn for raping å løsne slim bygget opp i brystet fra bihulebetennelse. Dra nytte av den løsne egenskapene til damp og bruke en utsuging pære å fjerne slim i barnets nese. Pass på at barnet er å drikke rikelig med væske og vurdere å investere i en fordamper til bruk på rommet sitt. Den fordamper vil skape et varmt, fuktig miljø i rommet sitt om natten, løsner slim og bedre pust. Du kan også legge oljer som lavendel eller eucalyptus å fremskynde fordelene av fordamper. Chest smitter fungerer bra på noen barn, men kan føre til piping i noen og bør overvåkes nøye dersom du velger å bruke dem.

Professional behandlinger

Din barnelege kan gi et antihistamin og /eller nesespray, noe som vil redusere nasal slimproduksjon, nedgang nasal hevelse og hjelpe tørke opp en rennende nese. Du kan også være foreskrevet en hoste suppressant å redusere hoste og slimløsende å løsne opp eventuelle slim som har samlet seg i barnets lunger. Det er over-the-counter versjoner av hvert typer medikamenter foreskrevet av barnelegen din for behandling av en bihulebetennelse, men du bør kontakte henne før behandling av barnet.

Hensyn

Sinus infeksjoner er også mest sannsynlig til å forårsake sinus hodepine i små barn, og kan også føre til grønn puss i øyet. Eye utslipp som ikke er ledsaget av kulde og /eller bihulebetennelse symptomer kan være øyekatarr, eller pinkeye infeksjon.

Advarsel

Sinus infeksjoner kan begynne med ekstremt høy feber på minst 103 grader, ansikts hevelse og smerte. Høy feber hos små barn må tas opp umiddelbart med barnelege din.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------