Stilling: helse > tann >

anti-aging råd

   Hvis du ønsker å holde seg ung, må du gjøre det med stil-livsstil som er. Mange faktorer spiller inn når det gjelder aldring, og en viktig en er hvordan du tar vare på deg selv. Sittende på ett sted hele dagen ikke vil hjelpe deg. Du trenger å flytte slik at blodet kan sirkulere og gjøre jobben sin med å levere oksygen og næringsstoffer til alle cellene i kroppen din. Det er en del av det som holder kroppen unge, men det er mer til det enn at

Øvelse

Hvis du holder deg aktiv, vil du se mange fordeler. Fysisk trening styrker hjertet og holder den unge-men ikke overdriv. Hvis du har en hjertesykdom, følg rådene fra legen din hvis du planlegger å delta i mer mosjon enn du er vant til. Øvelse også kan bidra til å hindre utbruddet av diabetes. Fysisk aktivitet har vært kjent for å lindre depresjon og smerter forbundet med leddgikt.

Den eldre en person blir, blir det viktigere øvelsen. Fordi trening øker styrken, forbedrer balansen, bygger muskler og fremmer fleksibilitet, denne anti-aging teknikken kan hjelpe en person forblir uavhengige gjennom sine gylne år.

Diet

Hvis du ønsker å leve lenger, spise næringsrik mat. Hold deg unna mat sprøytet med plantevernmidler og mat som inneholder kjemiske tilsetningsstoffer. Spis økologisk mat når det er mulig å forsyne kroppen med optimal ernæring, og inkluderer masse frisk frukt og grønnsaker i kosten. Bearbeidet mat har liten helsemessige fordeler, slik at du er bedre å eliminere dem fra kosten fullstendig. Yoghurt, fisk, umettet fett og vann er alle gode anti-aldring mat å vurdere.

Antioksidanter

Antioksidanter øke levetiden ved å beskytte kroppen mot oksidering, noe som kan svekke immunforsvaret. Grønn mat som tang, spirulina og aloe vera er kraftige antioksidanter. Andre antioksidanter er alfa lipoic syre, carotenes, bioflavonoider, vitamin E og C, selen og sink.

Mer Anti-Aging Advice

Unngå en høy-sukker kosthold. Sukker kan akselerere aldring ved å redusere elastisiteten i huden din. Solen kan også føre til tidlig aldring av huden. Coq-10 er en verdifull antioksidant som kan bidra til sunt tannkjøtt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------