Stilling: helse > tann >

hva du skal gjøre for dårlig menstruasjonssmerter

   Normal menstruasjonssmerter er et resultat av små uterine kontraksjoner. For de fleste kvinner, de er bare en ulempe. For andre, kramper er så alvorlige at de forstyrrer arbeidsplaner og daglig liv. Heldigvis finnes det behandlinger tilgjengelig for disse smertefulle perioder --- en tilstand kalt dysmenoré. Hvis du har dårlig menstruasjonssmerter, er det flere ting du kan gjøre for å lette din lidelse

få en diagnose

Det første du trenger å gjøre med dårlige menstruasjonssmerter er å ha det problemet diagnostisert. Ifølge University of Maryland Medical Center, dårlig menstruasjonssmerter og menssmerter kan være et symptom på endometriose, livmor eller cyster på eggstokkene, en smal cervix eller misdannet livmor, bekkeninfeksjon, eller komplikasjoner fra en spiral. Jo mer du vet om hvorfor du har dårlig menstruasjonssmerter, jo mer du kan gjøre med dem.

Drugs

Hvis menstruasjonssmerter er et resultat av bekkenet inflammatorisk lidelse, vil du få en resept på antibiotika for å fjerne opp infeksjonen. Som for andre former for dårlige menstruasjonssmerter, det første løpet av handlingen, ifølge University of Minnesota, er å starte et kurs av ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter, slik som ibuprofen eller aspirin. Disse kan kjøpes over disk og ofte er effektiv på å lindre symptomene. For mer intense kramper, er hormonell prevensjon og smertestillende midler foreskrevet. Hormonell prevensjon ofte kan redusere kramper og gi andre fordeler, som en kortere, lettere periode, og i noen tilfeller, ingen perioder i det hele tatt.

Ernæring

Ifølge University of Minnesota, kan endring i kostholdet i stor grad påvirke din menstruasjonssmerter. For eksempel kan kvinner som ikke får nok kalsium eller vitamin D oppleve disse dårlige kramper. Universitetet anbefaler å drikke soya melk å lette kramper, samt utelukke eventuelle matallergier som kan være kilden til ubehaget ditt. Hvis du øker vanninntaket og redusere inntaket av sentralstimulerende midler, som for eksempel koffein, også har vist seg å redusere kramper. Legge til regelmessig trening har også vært effektiv.

Urter

Natural progesteron krem er et stoff som utvinnes fra Wild Yam anlegget, og det kan øke progesteron nivåene i enkelte kvinner, lettelser kramper og regulere menstrual sykluser. Urten kyske treet, eller Vitex, har vært brukt til behandling av kramper og premenstruelle syndrom siden indianerne oppdaget sin effekt. Black cohosh inneholder naturlige plante østrogen, som kan ha en krampe-lettelser påvirker for kvinner som har lavt østrogennivå. Nattlysolje ofte anbefales for menstruasjonssmerter, fordi det er en rik kilde til gamma linolensyre, som har vist seg å lindre menstruasjonssmerter i uavhengige laboratorietester.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------