Stilling: helse > tann >

hva er døgninstitusjoner alkohol detox?

   "Alkohol avrusning" refererer til en periode med behandling for å hjelpe en pasient overvinne fysisk og psykisk avhengighet av alkohol. Innleggelse tilbyr konstant medisinsk tilsyn og skille pasient fra et miljø hvor alkohol er lett tilgjengelig. Den umiddelbare målene for innleggelse alkohol detox er å lindre fysiske abstinenssymptomene, og å lage en plan for langsiktig behandling

Fakta

Hvis du har utviklet en fysisk avhengighet av alkohol over lang tid, kan avrusning uten tilsyn medføre svært alvorlige abstinenssymptomer. Alvorlige tilbaketrekning symptomer inkluderer beslag, skjelvinger og hallusinasjoner. Uttak kan være både fysisk og følelsesmessig vanskelig. Mange alkoholikere ikke klarer å slutte på egen hånd fordi de trenger en periode hvor de ikke kan skaffe alkohol.

Funksjon

Residential eller innleggelse anlegg gi medisinsk avrusning, behandling og utdanning til å rehabilitere personer som er fysisk avhengige av alkohol. Døgninstitusjoner behandling er indisert for noen som har forsøkt gjentatte ganger å slutte å drikke på egenhånd uten å lykkes. Det kan være nødvendig for en med alvorlige emosjonelle, fysiske og sosiale problemer i tillegg til alkoholisme. Medisinsk tilsyn detox er nødvendig for pasienter med en historie med høyt blodtrykk eller beslag lidelse.

Inside døgn på sykehus Detox

Behandlingen kan vare fra noen dager opp til 30 dager. Den første oppgaven innleggelse alkohol detox er å behandle pasienten med medisiner for å lette symptomene på tilbaketrekning og avslutte fysiske avhengighet av alkohol. Når den verste av fysiske tilbaketrekking er over, får pasienten sunn mat, terapi, tilgang til støtte grupper og åndelig veiledning.

Hensyn

Kostnader representerer den største ulempen til innleggelse alkohol detox. Sammenlignet med poliklinisk behandlingstilbud, er innleggelse detox betraktelig dyrere. I tillegg vil mange forsikringsselskaper begrense antall dager dekket. En annen ulempe er at en pasient kan bli avhengig av ansatte, og fortsatt ikke være klar til å møte livet uten alkohol utenfor sikkerhet innlagt anlegget.

Trenger dere døgn på sykehus Detox?

Hvis du har prøvd å slutte drikking, men får den rister, svette eller søvnløshet når du prøver, kan du ha utviklet en fysisk avhengighet av alkohol. Andre tegn på at du kanskje har et problem med alkohol inkluderer fortsetter å bruke alkohol, selv når det er noe du problemer med jobb eller familie, å våkne om natten craving alkohol eller drikker mer og mer for å få samme effekt. Jo større din fysiske avhengighet av alkohol, til likelier du trenger innleggelse alkohol detox.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------