Stilling: helse > tann >

hvor mange kalorier skal en kvinne ha?

   Bruk av kalorier for å definere et kroppens bruk av energi dateres tilbake til det 19. århundre, da begrepet kalori ble skapt for å forklare etableringen av varmen i konverteringen av næringsstoffer til energi gjennom fordøyelsen. Den nåværende begrep som har erstattet kalori er kjent som en Joule. Begge disse vilkårene knyttet til nedbrytning av karbohydrater, fett, proteiner, organiske syrer og andre elementer i metabolske prosesser. Bestemme hvor mange kalorier en kvinne skal ha daglig er avhengig av en rekke faktorer.

Bestemmelse av kaloriinntaket Krav

Ifølge Mayo Clinic, til metodene som brukes fastsette minimumsbeløp. av kalorier som kreves av kvinner tar hensyn til basal metabolic rate (BMR) og mengden av fysisk aktivitet finnes i hver enkelt kvinnes daglige liv. BMR er den grunnleggende mengden mat energi som trengs for å opprettholde kroppsfunksjoner mens i ro. Fysisk aktivitet kan omfatte, men er ikke begrenset til, daglige oppgaver, slik som husarbeid eller hagearbeid, og aerobic og annen trening regimer.

Fysisk aktivitet faktorer

Det finnes flere metoder for å beregne kaloriinntaket og de fleste av disse reflekterer kroppsvekt i kilo, som kan oversettes til 2,2 pounds. Bestemme fysisk aktivitet oppnås ved å beregne hvor mye tid tilbrakt i aerobic bevegelser (ikke nødvendigvis som en øvelse diett). Aktivitet faktor (AF) er kvantifisert som lys (20 til 30 minutter daglig), moderat (45 til 60 minutter), tung (75 til 90 minutter) og eksepsjonell (opptil to timer eller mer per dag).

aktivitet Factor vs Body Vekt

Ifølge Prevention Magazine, i de fleste metoder for beregning kalori krav, er aktiviteten Factor (AF) multiplisert med forskjellige forhold ganger kroppsvekt. I en slik metode, bruker lys AF en faktor på 13 ganger kroppsvekten, bruker moderat AF en faktor på 16, bruker tunge AF en faktor på 19 og eksepsjonelle AF bruker en faktor på 22. Derfor, en kvinne som veier 115 pounds, og hvem som er mellom 75 til 90 minutter per dag med aerob aktivitet bør opprettholde ca 2185 kalorier i inntak daglig for å gi den minste beløpet som er nødvendig.

Andre avgjørende faktorer

Forebygging Magazine sier også at det er mange andre faktorer som vil ha en effekt på en kvinnes caloric behov. Mens noen av disse er kontrollerbar, slik som mengden kroppsfett og daglig mosjon, andre faktorer er ikke. Disse vil inkludere alder, visst arvet genetiske faktorer og fysiske forhold som endrer kalori bruk, for eksempel graviditet og sykdom. Det er også generelt forstått at kvinner krever mindre kalorier enn menn på grunn av hvordan en kvinnes kropp forbrenner kalorier.

Slanking og Kalorier i Women

Selv redusere kaloriinntaket kan føre til vekttap, er det potensial for å gå glipp av visse ernæringsmessige behov når kosten. Generelt kan reduksjon av kalorier har en umiddelbar effekt på kroppen enn vekttap og visse retningslinjer kan sees på som forebyggende for å unngå tap av vesentlige ernæringsmessige verdier for metabolisme. For eksempel å redusere det daglige kaloriinntaket med 500 for en uke kan sees som et trygt sted å begynne, slik at ingen drastiske endringer er påløpt på kroppens samlede stoffskifte helse.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------