Stilling: helse > tann >

hvordan å få mest mulig ut av din årlige bekkenet eksamen

  En årlig bekken eksamen er en viktig nøkkel til kvinners helse. Det kan gi tidlig oppdagelse av livmorhalskreft, infeksjoner, og fremme god helse vaginal. Hvis du ikke har hatt en ved 18 år, anbefales det at du begynner og planlegge dem hvert år deretter. Hvis du har aldri hatt en bekken eksamen, kan du føle deg mye angst og som kan selv få deg til å sette av prosedyren. Forhåpentligvis etter å ha gjennomgått denne artikkelen vil du føle deg mer utdannet, og rolig med prosessen, og vil lære hvordan du får mest mulig fordeler er tilgjengelige for deg under ditt besøk.

Du trenger:
liste med spørsmål for gynekologen din
. Sykeforsikring (valgfritt).
Pre-planlagt avtale.
Åpent sinn og vilje til å kommunisere.


en.
Først må du planlegge en eksamen. Hvis dette blir din første gang, spør venner og familiemedlemmer for anbefalinger om gynekologer de er kjent med. Det kommer til å være svært viktig at du føler deg komfortabel med hvem du velger, så det vil være til din fordel for å lytte til tilbakemeldinger fra andre som er mer erfarne. Når du har tatt en avgjørelse, tidsplanen eksamen.
To.
På dagen for eksamen din, sørg for å ankomme i minst 15 minutter for tidlig. Sjansen er vil det være noen papirer å fylle ut om dette er ditt første besøk. Husk å ta med noen forsikring eller medisinsk kort med deg til timen din.
Tre.
Når du sitter i en ventende område av en sykepleier, vil hun stille noen generelle helse spørsmål. Hun vil mest sannsynlig merke din vekt, høyde, og vitals sammen med blodtrykk. Du vil da bli informert om at gynekologen vil komme i å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, og ta litt mer informasjon fra deg. Du vil ikke bli bedt om å skifte til en kjole enda.
Fire.
Nå din gynekolog har kommet inn i eksamenslokalet. Det er svært viktig å måle din komfort nivå. Ærlig kommunikasjon er svært viktig under en bekken eksamen, så hvis du ikke føler du kommer til å være komfortabel med å snakke åpent om kropp og seksuelle historie eller forespørsler, er det greit å stoppe eksamen og re planlegge med en annen lege. Ikke gå videre hvis du vet du ville ikke like å se denne legen igjen, dette kan føre til mye angst i løpet av PAP smøre prosedyren og kan avskrekke deg fra å planlegge fremtidige PAP smøre eksamener.
fem.
Forutsatt at du har bestemt du er komfortabel med gynekologen din, vil du nå bli stilt en rekke spørsmål om din seksuelle historie og noen knyttet til det daglige helse og kropp. Ikke vær flau for å svare oppriktig. Legen er ikke der for å dømme deg. Han /hun trenger denne informasjonen til å bestemme og vurdere risiko for sykdom eller infeksjon, samt nåværende vaner som kan være skadelig for din bruk av prevensjon eller annen prevensjon relaterte prosesser. Det er en god idé å be om på dette tidspunktet å ha en full STD skjermen under ditt besøk. Hvis du oppfyller aldersgrense, vil legen også informere deg om vaksiner som er tilgjengelige på dette tidspunktet for å beskytte mot kreft og eller sykdom. Du vil kunne motta vaksinasjoner og std screening alle i samme besøk. Dette er også et godt tidspunkt å ta opp prevensjon hvis du vurderer det. Legen kan svare på eventuelle spørsmål du har og gi deg informasjonsmessige pamfletter på produktet. Uavhengig av legens mening om et produkt, anbefaler jeg at du ALDRI ta en beslutning om prevensjon på stedet. Hvis du har noe nøling eller det er noen kjente medisinske tilstander som du føler kan gjøre en celleprøve vanskelig, ikke vær flau eller nøl med å diskutere disse med legen din nå. Han /hun bør gjøre dine behov føler validert og forstått, og som vil hjelpe redusere noe av angst også.
6.
Din gynekolog vil nå forlate rommet og ber deg bytte inn kluten kjole gitt. Fjern alle under plagg, inkludert brasseri din. Hvis du velger å motta vaksinasjoner, kan de bli administrert av sykepleier mens du venter på legen til å returnere.
7.
Legen er tilbake og du er klar til å begynne eksamen. Det kan eller ikke kan være en sykepleier hjelpe henne på denne tiden. Ikke bli skremt hvis det er en i rommet, kan du spørre om de kan bli fjernet hvis du føler for ubehagelig. Ifølge din klinikk politikk din anmodning kan eller ikke kan innfris. Du vil bli hjulpet i posisjon, og bena vil forbli i stigbøyler. Legen bør forklare hvert trinn som han /hun går sammen. Først et spekulum vil bli satt inn i vaginal kanalen. Dette vil være en ekstremt kort prosess. Hun vil bruke en liten pensel for å samle prøver fra livmorhalsen. Det kan føles ubehagelig, men igjen, er dette en veldig kort prosess. Når det er gjort, vil legen gi en kort eksamen bruke hans /hennes fingrene. De skal sjekke for eventuelle uregelmessigheter i vagina, og vil føle din nedre del av magen samtidig for å sjekke resten av reproduktive system. Igjen, slapp av dette er svært korte.
8.
Når vaginal eksamen er fullført, vil legen gjøre en eksamen i bryst-og armhulene området. Dette også, ikke vil ta veldig lang og kan ta med mildt ubehag. Når brystet eksamen er ferdig, vil legen informere deg når du kan forvente at resultatene av en celleprøve og STD screening. Hvis legen din merket noen infeksjon i løpet av eksamen vil du få en resept med instruksjoner for behandling. Legen vil forlate rommet, kan du nå få kledd og gratulerer til de første tidtakere, har du gjort det gjennom din første bekken eksamen! Du kan føle deg bra å vite at du har gjort en stor beslutning å beskytte din vaginal og reproduktiv helse!

Tips og advarsler


 • Spotting kan være til stede i noen dager etter din eksamen. Dette er normalt og ikke en årsak til bekymring.
 • Mest PAP smøre resultatene vil bli levert i 14 dager. De fleste std screening resultater kan ta 24 timer -. 7 dager
 • Prøv inhalerer /utpust pusteøvelser om nødvendig i løpet av PAP smøre
 • Ta med deg en liste med spørsmål som du eller din partner kan få for legen din om seksuell helse, din kropp, og prevensjon.
 • Hold deg rolig og fokusert. Ikke forverre angst ved husing negative tanker om kroppen din eller prosedyren.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------