Stilling: helse > tann >

hvordan de skal overleve tenner

   Dette er det foreldrene guide for å håndtere en teething barn. Jeg er mor til en 1 år gammel som har vært tenner på det som synes å være evig. Her er noen nyttige tips som har hjulpet oss. Håper de gjør det samme for deg

trenger Du:!.
Washcloths
Barnesykdommer tabletter.
Oragel.
Bagels.


en.
Jeg er første gang mor og jeg har prøvd alt når det kommer til noen lettelse for min datter med tenner. Noen barn og foreldre har det lett med barn som ikke egentlig viser tegn til tenner til tennene kommer gjennom. Jeg var ikke så heldig.
To.
Noen av de tingene som jeg har funnet arbeid er . . . Ta en vaskeklut og brett den i fire er kjørt under varmt vann og legg dem i fryseren. Det føles bra ut på det tannkjøttet og hjelper nummen dem. En annen jeg fant er å ta biter av ren bagels og fryse dem. Jeg holder dem i en ziplock pose i fryseren. Min datter ELSKER dette, ikke bare det hjelpe med henne tenner det også kan være alittle snack.
Tre.
Jeg er sikker på at alle har hørt om Oragel jeg får nightime formelen for baby . Det fungerer lengre tid enn vanlig. Jeg pleier bare sette det på når det lur eller sengetid! Men det viktigste jeg har funnet er Hylands Homepathic Teething tabletter. Disse fantastiske, de er alle naturlige og jeg elsker dem. Jeg følte at jeg ga henne så mye Tylenol eller Motrin og jeg hatet det. Disse virkelig virkelig fungerer. Håper dette hjelper deg ut!
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------