Stilling: helse > tann >

hvordan du rengjør nye piercing

  Denne artikkelen vil forklare hvordan du trygt vaske den nye piercingen

Du trenger:!.
Non-duftende anti-bakteriell såpe eller Satin såpe
Alkoholfrie munnen vask eller Biotene hvis du har en munn piercing (Monroe, leppe, tunge osv).
Non-iodized havsalt.
Små papir cup.
1 gallon vann. MobiltelefoniTørkepapir.


en.
Vask hendene! Hvis du har en piercing som er utenfor kroppen (ingen tunge piercing) forsiktig bruk noen av de ikke-duftende anti-bakteriell såpe eller Satin såpe for å vaske rundt piercing. Ikke gni det inn i piercing! Ikke ta piercing!
To.
Neste vaske området med vann og klapp den tørr.
Tre.
Fyll gallon mugge med vann og tilsett 4 ts av ikke-iodized havsalt. Bland den opp og hell litt i din Dixie koppen. Du kan lagre mugge med sjø-saltvann for fremtidig bruk.
Fire.
Sett koppen over piercing ditt slik at piercing er neddykket, og hold den der i noen minutter (hvis det er nesen være sikker på ikke å puste i, og jeg synes det er lettere å sette koppen på et flatt underlag og lean inn i det). Når du er ferdig klapp den tørr. Gjør dette 2-3 ganger om dagen. Hvis huden i og rundt piercingen blir tørr klippe den tilbake til 1-2 om dagen.
Fem.
Munnen piercinger. Hvis du har en piercing i eller på munnen kan du velge å swish havet salt vann i munnen (må ikke svelges), men jeg personlig synes det er grovt. Du kan hoppe i havet saltvann og bruke alkoholfrie munnen vask (alkohol vil tørke ut huden og kan drepe friske vevet og piercing ikke vil gro). Jeg foretrekker Biotene fordi den ikke tørker ut munnen, eller stikk din piercing. Pluss de bruker det på sykehus. Swish og spytte!

Tips og advarsler


 • ikke leker med eller ta på piercingen til den er helt leget. Dette kanskje opptil 2 uker eller mer, ikke bare når det stopper vondt.
 • Når du rengjør den ikke spinner piercing rundt, kan det løsne skorper som faktisk helbredelse piercing, når det blir dratt av fra det blir søl med det er et åpent sår igjen og må starte healing helt på nytt.
 • Ikke endre smykker (Hvilken bør være sykehusklasse rustfritt stål, noen ganger gull hvis du velger det) til det er helt leget. Hvis du får piercing et sted, og de lar deg få en akryl smykke å gå inn piercing ditt, er sjansen du ikke var i en god plass, ikke gå tilbake.
 • Ikke kyss eller gjøre noe muntlig seksuelle aktiviteter helt til piercingen er helt grodd (dette er for piercinger på munnen eller kjønnsorganene). Igjen kan dette være mer enn to uker! Hvis noen har en STD eller sykdom du kan kontrakten det gjennom de åpne sår (piercing).
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------