Stilling: helse > tann >

hvordan komme vant til å bruke bifokale

  Bifokale glass er laget av to ulike objektiver. Den nederste delen er vanligvis laget for å korrigere øyet for nære fokus, og den øverste delen er en annen styrke til å korrigere øyet for å fokusere på fjerne objekter. Justere å bære nye bifokale kan være utfordrende. Nøkkelen er å trene deg opp til å bruke de ulike delene av bifokale linsen og automatisk. Med full-time slitasje, bør justeringsperioden ikke lenge
en.
Bruk den nye bifokale full tid etter å ha fått dem til å fremskynde justering tid og prosess.
To.

omskolere deg selv hvordan du holde hodet for nærbilder visning. For eksempel vinkelen du vanligvis holder hodet for å lese en bok vil måtte endres slik at du kan se på utskrift av den nederste delen av bifokale. Dette betyr at hodet vinkelen blir litt høyere enn uten bifokale.
Mange finner det nyttig å plassere en bok eller annet lesestoff nærmere kroppen og senke øynene bare til å lese. Å lese en stor avis side, flytter avisen som du leser nedover siden, ikke flytter hodet. Ofte gjør folding avisen i mindre kvartaler eller åttendedeler det lettere å lese med bifokale.
Tre.
Vær oppmerksom på hvordan du ser på objekter langt unna, og sørg for at du ikke prøver å vise dem ut av den nederste delen av bifokale. Mens du går, ikke la deg se dine føtter ut av bunnen av bifokale, dette vil gjøre dine føtter forstørret og kan føre deg til fall. Igjen, vil dette ta bevissthet og deretter forsøk på å trene deg opp til å bruke bifokale som de ble utformet. Bruk toppen av bifokale linser for å vise objekter langt unna.
Fire.
Gi deg selv tid til å tilpasse seg den nye bifokale. Med bevissthet og innsats, varer justeringsperioden sjelden mer enn noen dager.
Fem.
Kontakt øye lege dersom du føler at din justering av bifokale ikke går fremover etter et par dager .

Tips og advarsler


 • Noen mennesker opplever hodepine eller kvalme i løpet av justeringsperioden. Dette bør ikke være ekstreme,. Imidlertid, og vil forsvinne med den justeringen
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------