Stilling: helse > tann >

prosessen med behandling for barnløshet

  

Du trenger:
sphygmomanometer
. Stetoskop.

Eksamen

Det første trinnet i å motta behandling for ufrivillig barnløshet er skikkelig undersøkelse. Din lege eller spesialist vil gi kroppen din en fullstendig oversikt-over for å avgjøre om det er noen underliggende tilstander som kan forårsake infertilitet. Du vil bli spurt spørsmål om din medisinske og menstrual historie og legen kan tidsplanen du for en celleprøve og bekken eksamen for å undersøke reproduktive organer.

Medisinering

Noen ganger hvis det er et problem fruktbarheten, kan det være mindre nok til å bli korrigert med forskrivning av fruktbarhet medisiner eller hormonelle behandlinger for å inspirere til eggløsning hos kvinner som lider av sjeldne menstrual perioder. Medisiner som Clomid gi kvinner muligheten til å oppleve eggløsning og mulighet til å unnfange et barn. Men, med administrasjon av fruktbarhet øker behandling, sjansene for flerfødsler som tvillinger, trillinger og mer kan øke kraftig.

Din partner

Noen ganger barnløshet er ikke nødvendigvis kvinnens skyld, men i stedet kan være på grunn av en problem med partneren sin. Hvis du prøver å bli gravid og har ikke klart gjentatte ganger, få partneren din sjekket ut mens du er under eksamen er en god idé. Noen ganger mannen kan ha en lav sædkvalitet, og dette kan ordnes på flere måter, for eksempel electroejaculation, som er bruken av en elektro-stimulering enhet som forårsaker ufrivillig utløsning hos menn. Dette er i hovedsak en mer intens måte å melke prostata, noe som fører fanget sæd å bli utgitt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------