Stilling: helse > tann >

prostaglandin behandling

   Prostaglandin er et hormon-lignende stoff som finnes i kroppen vev som kan bidra til å regulere blodtrykk og glatt muskulatur aktivitet. Det blir jevnlig brukt i induksjon av arbeid eller bruk i høy-risiko svangerskap der barnet er for stor og forfallen (eller på sikt, men fortsatt for stor for moren hofter)

Du trenger:.
Liste med spørsmål for din gynekolog.
Sykeforsikring (valgfritt).
Pre-planlagt avtale.
Åpent sinn og vilje til å kommunisere.

Induksjon Ap

Hvis du er forbi forfall, har en stor baby eller har høyt blodtrykk, kan du bli indusert med prostaglandin gel. Gelen settes inn i livmorhalsen etter som du må være horisontal for en time for å holde det oser ut. Det finnes to vanlige metoder for iverksetting av prostaglandin i cervix. Cervidil er en form for sakte ut prostaglandin plassert på tuppen av en streng satt ved siden av livmorhalsen. Strengen gir enkel fjerning hvis livmorhalsen blir hyper stimulert. Den andre metoden er gjennom Prepidil, som er en stikkpille inn i eller ved siden av livmorhalsen. Cervidil vanligvis gis i doser på 10 mg, men kan fjernes ved behov der Prepidil administreres i mye mindre mengder av 0. 5 mg å gis igjen om nødvendig for livmorhalsen modnes.

At-Home Metode

Selv om det er foreskrevet måter å få prostaglandin inn i kroppen din, det er en annen måte. Det er noe uenighet om en gammel koner 'tale som kan få en ivrig mor-å-være å gå inn i arbeid-sex. Dette kan ikke være all myte fordi sæd inneholder prostaglandiner. Mens mange hevder at utløsningen ville ikke inneholder nok prostaglandin til å begynne arbeidet, og kombinerer det med en kvinnes økning i oxytocin kan være nok. Oxytocin årsaker uterine sammentrekninger og er utgitt i en kvinnes orgasme. Denne kombinasjonen kan være nok til å sende deg til sykehuset i arbeidsmarkedet.

Side Effects

Det kan være noen bivirkninger ved bruk av prostaglandin gel. Disse er sjeldne, men omfatter en irritasjon i skjeden etter at gelen er satt inn. Pasienter kan bli kvalm med oppkast kamper. Noen pasienter opplever diaré. Selv overvåkes nøye, er det vanskelig å avgjøre hvordan noen kropp vil reagere på et beløp av prostaglandin. Som et resultat, noen kvinner opplever overdreven sammentrekninger eller kramper i underlivet som ikke er knyttet til sammentrekninger. Hovedsak alle glatte muskler i kroppen kan spent opp og du kan også oppleve smerter i korsryggen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------